ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ MAZBATASINI ALDI

ÜSKÜDAR’IN İLK KADIN BELEDİYE BAŞKANI OLAN DEDETAŞ ÖNCEKİ DÖNEM BELEDİYE BAŞKANI HİLMİ TÜRKMEN’DEN GÖREVİ DEVRALDI
 Tarih: 05-04-2024 00:47:37
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ MAZBATASINI ALDI

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde, Üsküdar Belediye Başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partisi adayı Sinem Dedetaş, mazbatasını alarak görevine başladı.

Üsküdar’ın ilk kadın belediye başkanı olan Sinem Dedetaş, Üsküdar İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldıktan sora seçim kurulu önünde kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa seslenerek teşekkür etti.

Başkan Dedetaş, "Siz değerli komşularıma bize güvendiğiniz için, oylarınızla bu gururlu, onurlu göreve getirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra sizin sevginize ve güveninize layık olmak için çok çabalayacağız" dedi.

Daha sonra belediye binasına gelen Sinem Dedetaş, Üsküdar Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen devir teslim töreniyle önceki dönem belediye başkanı Hilmi Türkmen’den görevi devralarak 5 yıllık Üsküdar Belediye Başkanlığı görevine resmen başladı.

Başkan Sinem Dedetaş, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda "Öğrencilik yıllarımdan itibaren ilk evim olan Üsküdar’ın ilk kadın belediye başkanı olduğum için çok mutlu ve gururluyum. Bugün, görevi Sayın Hilmi Türkmen’den teslim aldım. Şimdi Üsküdarlı komşularımıza verdiğimiz sözleri tutmak için çok çalışacak, Üsküdarımızı birlikte yöneteceğiz" İfadelerini kullandı.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜSKÜDAR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI