TURGAY AKPINAR’DAN ‘JAKUZİ’ AÇIKLAMASI

Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanya koordinatörü Necati Özkan’ın yaptığı açıklamalara cevap olarak Sancaktepe Belediye Başkanlığı önünde basın açıklaması yaptı.
 Tarih: 07-04-2024 23:27:26
TURGAY AKPINAR’DAN ‘JAKUZİ’ AÇIKLAMASI

AK Parti Sancaktepe ilçe Başkanı Turgay Akpınar, Özkan’ın Şeyma Döğücü hakkında yayınlamış olduğu “Başkanlık katında Jakuzi var” iddiasından dolayı bir açıklama yapma gereğinde bulunduklarını belirterek; “ Arkamızda gördüğünüz Sancaktepe Belediye Binası 2017 yılında o dönemin belediye başkanı İsmail Erdem Başkanımızın Sancaktepe halkımızın hizmetine sunduğu bir bina. Bu binanın 4. Katı çatı katı sizde göreceksiniz görüntülerinizde olacak. Çatı katında başkanlık katı olarak tabir edilen mekan var. Bu mekan içerisinde de Sancaktepe Belediye Başkanı’nın makam odası, Özel Kalem müdürünün odası ve vatandaşlarımızın bekleme salonları, 20 metrekarelik mutfağı, danışmanların kullandığı odalarının olduğu bir mekan, toplantı salonlarının olduğu bir mekan. Ayrıca bu çatı katının bazı kesimleri eğimlerden dolayı da çok kullanışlı olmayan birçok mekanıda mevcut.

NEREDE JAKUZİ GÖRDÜĞÜNÜ BENDE MERAK EDİYORUM…

Bu anlamda sayın Necati Özkan’ın nereyi gezdiği nerede jakuzi gördüğünü bende çok merak ediyorum. Ben sizlerden de rica ediyorum. Belediye binasına çıkın, o bahsedilen ve sosyal medyada gördüğümüz o jakuziyi bulabilecek misiniz. Kesinlikle bulamayacaksınız. Çünkü, ne öyle bir oda var, ne öyle bir jakuzi var. Bu insani, vicdani, ahlaki olmayan  yaklaşımla ve CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı’nın danışmanı olan bu arkadaşın böyle vicdansız ve insafsızca yargılamasıyla yerini gezmeden görmeden varmış gibi beyanları ile algı oluşturmaya çalışan bir durum. O yüzden de biz bekleriz ki bu arkadaşlarımızın Sancaktepe halkına yeni seçilen yönetimin hizmet etmesini arzu ediyoruz. Ama iftira ile ahlaksızlıkla yanlış haber yapıp bu zihniyetin çamur at izi kasın anlayışı ile bir yere varılamayacağını bizde biliyoruz tüm vatandaşlarımız da biliyor.

KENDİ VİCDANLARINA HAVALE EDİYORUM

Ben bu konuda dikkatlerinizi ve bu yapılan iftiraların asılsız olduğunu ve hiçbir zamanda bizim belediye başkanlarımızın katlarında böyle sosyal medyada görülen çok şaf şatalı ne jakuzi ne kullanma alanları olduğuna şahit olmadım. Böyle bir şey de bizim zihniyetimizde yok. Ama ben tüm basın mensubu arkadaşlarımdan özellikle sizlerin vasıtası ile hem kamuoyu vicdanına bunları takdir etmek sunmak istiyorum hem de Sancaktepe halkımızın bu linç girişiminin bu ahlaksızca davranışlarını yapan kişi ve şahısları kendi vicdanlarına havale diyorum” dedi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SANCAKTEPE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI