BAŞKAN DEDETAŞ, MAKAMINI İLKOKUL ÜĞRENCİSİNE DEVRETTİ

ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ’IN MAKAMINA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NDA DERİN ÇAPA ADLI ÖĞRENCİ OTURDU
 Tarih: 23-04-2024 20:36:02
BAŞKAN DEDETAŞ, MAKAMINI İLKOKUL ÜĞRENCİSİNE DEVRETTİ

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, makamını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle temsili olarak ilkokul öğrencisi Derin Çapa’ya devretti. Başkanlık makamında düzenlenen programa öğrencilerin yanı sıra okul yöneticileri ve öğretmenler de katıldı.

Bu özel görevi heyecanla kabul ederek Dedetaş'ın makamına oturan Üsküdar 3. Selim İlkokulu öğrencisi Derin Çapa, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla andığını ifade ederek, ‘’Atatürk’ün bize sunduğu yani kız çocuklarına verdiği haklarla buradayım. Bir kadın olarak gelecekte bizlere örnek olmanız, kadınların her şartta ve koşulda var olması, güçlü kadınların çoğalması tüm kız çocuklarının dileğidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun, sevgi ve saygılarımı sunarım.’’ dedi.

Derin Çapa ayrıca okuldaki arkadaşları ile birlikte Üsküdar ve çocuklar talep ve isteklerini de anlattı.

Makamını devrettiği Derin Çapa’yı konuşmasında dolayı tebrik eden Başkan Sinem Dedetaş, ‘’Çok teşekkür ediyorum konuşmanız için Sayın Başkanım, harika bir konuşmaydı gerçekten. Fırsat eşitliğine dikkat çekmek çok önemli, Cumhuriyetimizin sağladığı fırsat eşitliği nedeniyle aslında bizler bu görevlere gelebiliyoruz o yüzden çok güzel bir konuşmaydı, tebrik ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜSKÜDAR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI