YEREL SEÇİMLERE DOĞRU: AK PARTİ KARTAL

AK PARTİ KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KARAKAYA: ‘’KARTAL, BÜYÜKŞEHİR VE MERKEZİ HÜKÜMET. BU ÜÇLÜ KUVVETİ BİR ARAYA GETİREREK KARTAL’DA DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ PROJELERİ MÜMKÜN OLDUĞUNCA HIZLI BİR ŞEKİLDE YAPILMASINI SAĞLAYACAĞIM’’
 Tarih: 04-02-2024 15:11:58   Güncelleme: 04-02-2024 16:39:58
YEREL SEÇİMLERE DOĞRU: AK PARTİ KARTAL

AK Parti Kartal Belediye Başkan adayı Hüseyin Karakaya, ‘’ Büyükşehir ve merkezi hükümet. Bu üçlü kuvveti bir araya getirerek Kartal’da düşündüğümüz projeleri mümkün olduğunca hızlı bir şekide yapılmasını sağlayacağım’’ dedi.

Kartal Belediye Başkan adayı Karaya, DSİ Sosyal Tesisleri’nde gazetecilerle bir araya geldi. Hüseyin Karakaya burada yaptığı konuşmasında bu seçimin barış ve anlayış içinde geçmesi ve demokratik bir yarış olması dilediğinde bulundu.

KARTAL’IN SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLEN BİRİYİM

Uzun yıllar belediyelerde görev yapmış biri olarak belediyecilik tecrübesiyle hizmet etmek, ilk günden itibaren Kartal’da çalışmalara başlamak için aday olduğunu anlatan Karakaya, ‘’Kartal’ın sorunlarını çok iyi bilen biriyim. Kartal’ın öncelikle sorunu deprem, öncelikle deprem dönüşüm, öncelikle kentsel dönüşüm. Kartal çok eski bir merkez, kadim bir ilçe binaları da eski onun için kentsel dönüşüm, depremsel dönüşüm diyorum’’ diye konuştu.

Hüseyin Karakaya, önceden Kartal’ın bu bölgenin, eğitimin, sanayinin, siyasetin her şeyin merkezi olduğunu ifade ederek,Tuzla, Pendik, Samandıra, Sancaktepe ve Sultanbeyli’nin Kartal’a bağlı mahalle ve köyler olduklarını söyledi..

Sonradan ilçe haline bu beş belediyenin bu yerlerin şu anda her anlamda Kartal’ı geçtiklerini ileri süren Karakaya, ‘’Kartal bunu hak etmiyor. Gelişmiyor. Kaderine terk edilmiş bir görüntüsü var’’ dedi.

Pendik Gözdağı tesisi ve Pendik Marina projelerinin  kendisine ait olduğunu bunların yanı sıra bir çok projesi olduğunu vurgulayan Hüseyin Karakaya,  ‘’Kartal’da ticaret bitmiş, esnaf yok.  Niye yok?  Eğer şehri şehri güzelleştirmezseniz cazibe olmayan yere kim gitmek ister. Şehir gelişmemişse yollar güzel değilse, yollar akmıyorsa, ulaşımı kolay değilse, otopark sorunu varsa niye kimse gelmek istemez ‘’ şeklinde konuştu

KARTAL’A BİR STAT YAPACAĞIM

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Hüseyin Karakaya, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘’Kartalspor, Kartal’ın bir markası. Kabul etsinler etmesinler yok etmeye çalışsınlar çalışmasınlar.  Rüştünü ispatlamış bir kulüp. Önce stadı yık sonra Bal Ligine düşür. Kartalspor’u yok etsin Bu ne sevgi bu ne ıstırap anlamak mümkün değil. Akıl tutulması. Allah izin verirse geldiğimizde biz Kartalspor’u eski şanlı günlerine getireceğiz.  Kartal’da çok ciddi bir stat yapacağım. Kartal halkı o kalitesi o markasıyla yeniden gururlanacak.’’

Kartal’da bir takım daha kuracaklarını kaydeden Karakaya, ‘’Kartalspora ne kardeş olabilir? Evet e spor takımı kuracağız’’ dedi

Kartal ile ilgili ilçedeki çocuk ve gençler için çok güzel ve önemli projeleri bulunduğunu onların önlerini açmak gerektiğini anlatan Karakaya, onlar için teknoloji üssü kucaklarını bildirdi.

Hüseyin Karakaya, ‘’Çocuklarımız,  gençlerimiz, yaşlılarımız, kadınlarımız, engellilerimiz, hayvanlarımız burada yaşayan herkesin kendini konforda hissedeceği,  güvende hissedeceği ve geliştireceği kendisini ortaya koyacağı mekanları sağlamak boynumuzun borcudur’’ dedi.

KARTAL’A BİR MİMAR ELİ DEĞDİĞİ BELLİ OLACAK

AK Parti Kartal Belediye Başkan adayı Karakaya,  şöyle devam etti:

‘’Kartal’ın bütün sorunlarını, bütün sıkıntılarını biliyorum. Bu sıkıntı ve sorunların çözümleri de var. Bunları yapacak azmimiz de var, kararlılığımız da var inancımız da var bilgimiz de var. Kartal halkının bize olan inancı da var, güveni de var. Bu güçler birleştiğinde Kartal kentsel dönüşümü bilen şehir plancısı mimar Hüseyin Karakaya, İstanbul  Acil Kentsel Dönüşüm depremsel dönüşüm bunu iyi bilen Murat Kurum var. Bunun arkasında kıymetli Cumhurbaşkanımız halkına kendini feda etmiş, derdi halkı olup halkının sıkıntıya girmemesi için yiğitçe mücadele eden Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz var. Üçlü kuvvet diyoruz üçlü kuvvet. Kartal, Büyükşehir ve merkezi hükümet. Bu üçlü kuvveti bir araya getirerek Kartal’da düşündüğümüz projeleri mümkün olduğunca hızlı bir şekilde yapılmasını sağlayacağım. Bu konuda arkamda Murat Kurum Büyükşehir ve genel merkez Cumhurbaşkanımız ve merkezi hükümetle güç birliği yapıp Kartal’a bir mimar eli değdiği belli olacak.’’

Kartal belediyesi çalışanlarını ziyaret ettiğinde bu ziyarette çalışanların tedirgin olduklarını gördüğünü anlatan Karakaya, ‘’Hiçbir işciyi işinden çıkarmayacağız’’ dedi.

TARİHE GEÇECEĞİZ

 AK Parti Kartal İlçe Başkanı  Nimet Gündoğdu da , ‘’Kıymetli başkanımızla inşallah teşkilatlarımızla tarih yazacağız. Rabbim bize Kartal Belediyesi’ni kazanmayı nasip etsin inşallah. Kartal’da tarih yazan kadro olarak inşallah sizlerin karşısında olcağız. Tarihe geçeceğiz’’ diye konuştu

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimleree kalan zamanda bütün teşkilat olarak Başkan Hüseyin Karakaya’nnı kazanması tüm güçleriyle çalışacaklarını ifade ederek,  Kartal’ın 20 mahallesinde kapı kapı dolaşıp sıkmadık el bırakmayacaklarını söyledi.

Gündoğdu,10 günlük saha çalışmalarında vatandaşların kendileriyle birlikte olduklarını, çok olumlu ve verimli geçtiğini anlatarak, şunları kaydetti:

‘‘Üç dönem Kartal Belediyesi’ni CHP kazanmıştı. İnşallah dileğimiz 31 Mart 2024 de bu makus talihini Hüseyin abi ve kadrolarımızla yenerek tekrar Kartal’ı ‘Yeniden Kartal Yeniden İstanbul ‘ diyerek AK kadroların hizmet belediyeciliği ile buluşturmuş olacağız. Hüseyin Karakaya ile birlikte AK kadrolar Kartal’a inanç gayret ve azimle hizmet etme noktasında çalışmalarını yapıyor ve gayret gösteriyor. Geldiklerinde Kartallılar, 20 mahallemizde de kadınlarımız gençlrimiz yaşlılarımız bunu hissedecek.’’

Kartal’da 157 bin hane olduğunu ifade eden Gündoğdu, ‘’Bu 157 bin hane bizimle beraber ile büyük ailenin nasıl olacağını inşallah Karakaya, meclis üyeleri ve yönetim şeklimizle Kartallılara göstreceğiz’’ dedi.

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKAN YARDIMCISI  BOYRAZ

Karakaya’ya destek vermek amacıyla toplantının bir kısmına katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz da kendisinin de Kartallı olduğuna dikkat çekerek, ‘’Kartal’da hizmetlerden mahrum kalan ihmal edilen 15 yılın bir an önce telafi edilmesi kanısındayım. Bu telafiyi de inşallah AK partili belediyecilik yapacaktır. Eser hizmet ve hürmet siyasetinin yegane temsilcisi AK Partidir’’ diye konuştu.

Yerel seçimlerde milletin hakemlik yapacağına işaret eden Boyraz, konışmasında şunları söyledi:

‘’Milletin sağduyusuna inanıyorum. Ben bu milletin gönül gözünün kuyumcu terazisi gibi hassas olduğuna inanıyorum. Dolasıyla kendisi için yüreği yanan ve yanmayanı, kendi değerlerine bağlı olan ve olmayanı, laf üretenle iş üreteni  bilecek ve sandıkta ona göre karar verecektir. Gayretimiz mücadelemiz arzumuz bu milletin hayatını kolaylaştımak, bu milletin refahını artırmak, gülümsemesine katkı vermek yaptıklarımız karşilığında da dudaklarından dökülecek duaya mazhar olmaktır.

7

Haberin tamamı için lütfen linki tıklayınız: https://youtu.be/9dYirepgzn0?si=YpLFuwun-ysCPzli

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI