YARDIM TIRLARI SANCAKTEPE’DEN DUALARLA İDLİB’E UĞURLANDI

Sancaktepe Belediyesi tarafından Suriye’nin İdlib kentinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere içinde gıda, giyim, temizlik ve ilk yardım malzemelerinin bulunduğu 3 tır dualarla uğurlandı.
 Tarih: 02-03-2022 17:22:45
YARDIM TIRLARI SANCAKTEPE’DEN DUALARLA İDLİB’E UĞURLANDI

Sancaktepe Belediyesi, Kızılay İstanbul Şubesi ve Sancaktepe’ki hayırsever iş adamlarının iş birliğiyle 3 tır insani yardım malzemesi toplandı. Gıda, giyim, temizlik ve ilk yardım malzemelerinin bulunduğu tır, Sancaktepe Belediyesi önünde düzenlenen tören ile dualarla İdlib'e gönderildi.

İnsani yardım malzemeleri taşıyan tırların uğurlanması için Sancaktepe Belediyesi önünde tören düzenlendi. Törene, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye başkanı Av. Şeyma Döğücü, ,İstanbul Büyükşehir Kızılay Şube Başkan Vekili Haşim İskender, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

DÜNYA SIKINTILI BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “Mazlum coğrafyalarda olan tüm insanlığı düşünen Sayın Cumhurbaşkanımızın geliştirmiş olduğu bu güzel anlayışla biz de Sancaktepe'den İdlib'e yaşanan bu soğuklarda orada evsiz çadırlarda üşüyen kardeşlerimize 3 tır yardım gönderiyoruz. Malumunuz dünya sıkıntılı bir süreçten geçiyor ve etrafımızda bir sürü sıkıntılar yaşanıyor. Biz Sancaktepe Belediye’si ve Sancaktepe’deki vatandaşlarımız olarak tüm mazlum coğrafyaların her daim yanında olduğumuzu gerek ülkemizde yaşanan afetlerde, gerek daha önceki senelerde de kışları yapmış olduğumuz yardımlar gibi bugün de İdlib'e tırlarımızı gönderiyoruz. Kızılay’ın öncülüğünde hayırseverlerimizle birlikte oluşturmuş olduğumuz bu yardım malzemelerimizi oradaki mazlumlarımıza gönderiyoruz.“ dedi.

Yapılan protokol konuşmalarının ardından edilen dua ile 3 tır insani yardım malzemesi dolu tır dualarla yolculandı.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SANCAKTEPE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI