Twitter CEO’sundan kritik Bitcoin hamlesi

Son dönemde oldukça popüler olan kripto para piyasasında heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Twitterın CEOsu Jack Dorsey, yepyeni bir platform kuracaklarını duyurup ana odaklarının Bitcoin olacağını açıkladı.
 Tarih: 16-07-2021 09:50:00
Twitter CEO’sundan kritik Bitcoin hamlesi

Son dönemde oldukça popüler olan kripto para piyasasında heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, yepyeni bir platform kuracaklarını duyurup ana odaklarının Bitcoin olacağını açıkladı.

Çin; İç Moğolistan bölgesinde kripto para madenciliği faaliyetlerini sonlandıracağını açıklamış ardından da Yunnan eyaletinde Bitcoin madenciliği yapan şirketlerin yasadışı elektrik tüketimiyle ilgili soruşturma başlatılmıştı. Bu gelişmeler üzerine Bitcoin değer kaybetmişti.

ODAK NOKTASI BİTCOIN OLACAK

Kripto para piyasasının en önemli birimi olan Bitcoin'e ilişkin önemli bir gelişme yaşandı. Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey bir açıklama yaparak yeni bir platform kuracaklarını söyledi. Dorsey, bu platformdaki ana odaklarının Bitcoin olacağının altını çizdi.

"AÇIK GELİŞTİRİCİLİĞE İMKAN TANIYACAK"

Tarihi zirvelerinden neredeyse yüzde 50 aşağıda işlem gören kripto paralara inancını yitirmeyen Dorsey, şirketi Square'ın merkezsiz finans temelinde açık geliştiriciliğe imkan tanıyacak yeni bir platformu hayata geçireceğini belirtti. Dorsey "Bitcoin için fiziki cüzdan uygulamamızda olduğu gibi bu da açık yol haritası, açık geliştirme ve açık kaynak temelinde olacak" sözlerini söyledi.

Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TEKNOLOJİ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI