ŞİFO MEHMET, DİLİSKELESİSPOR'DA

Amatör Süper Lig'de mücadele eden Diliskelesispor, yeni sezona sil baştan yeni bir ekip ve yeni bir heyecanla girmeye hazırlanıyor. Başkan Yaşar, DiliskelesiSpor’u amatörün güçlü isimlerinden Şifo Mehmet’e emanet etti.
 Tarih: 04-08-2022 20:32:53
ŞİFO MEHMET, DİLİSKELESİSPOR'DA

Diliskelesi spor Kulüp Başkanı Sinan Yaşar ve yönetimi yeni sezona yepyeni bir ekip ile girmek için hummalı bir şekilde çalışıyor. Önceki sezon ekibini sil baştan yenileyen Başkan Yaşar, teknik direktörlük görevine Mehmet Yılmaz’ı, yardımcı antrenörlük görevine ise Yavuz Selimoğlu’nu getirdi.

DİLİSKELESİ ŞİFO MEHMET’LE COŞACAK  

Futbolculuk yaşantısında önemli başarılara imza atan özellikle Darıca GB’de başarıları ile iz bırakan, bilgi, birikim ve donanımlarını antrenörlük alanında konuşturmaya başlayan nam-ı diğer Şifo Mehmet ve Yavuz Selimoğlu, şampiyonluk hedefiyle Diliskelesispor’da ‘bismillah’ dediler. Gebzespor’da yardımcı antrenörlük, Martıspor’da ise teknik direktörlük yapan Şifo Mehmet ile geçen sezon Martıspor’u çalıştıran Yavuz Selimoğlu, güçlerini Diliskelesispor’da birleştirerek takımlarının başarısı için mesai harcayacaklar.

BAŞKAN YAŞAR VE EKİBİ ÇOK İDDİALI 

Geçtiğimiz yıl Diliskelesi Spor Kulüp Başkanlığı görevine gelen Başkan Yaşar, göreve geldiği günden bu yana takımda ciddi değişiklikler yaparak Diliskelesi Spor’u geleceğe hazırlıyor. Yeni sezona yepyeni bir ekiple girmeyi ve hedeflerinde Bal ligi olduğunu belirten Başkan Yaşar, “Güçlü bir ekip oluşturuyoruz. Yeni sezonda Bal ligine çıkmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Sil baştan yenilediğimiz ekibimizde bölgemiz amatör liginin önemli futbolcularından ve antrenörlerinden Mehmet Yılmaz ve Yavuz Selimoğlu ile anlaştık. Şimdi de yaklaşık 30 kişilik futbolcu kadromuzu da kurmak için görüşmelerimizi yapıyoruz. İnşallah istediğimiz kadroyu da kurarak 2022-2023 sezonunu şampiyon olarak bitireceğiz.”dedi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER DİLOVASI Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI