SANCAKTEPELİLER ÜNLÜ SANATÇILARIN KONSERLERİYLE YAZA VEDA ETTİ

Kültür ve sanat etkinlikleri ile birbirinden değerli isimlerin vatandaşla buluşmasına öncülük eden Sancaktepe Belediyesi, iki gün süren ‘Yaza Veda’ konserleri ile sevilen sanatçıları Sancaktepelilerle buluşturdu.
 Tarih: 11-10-2021 12:19:45   Güncelleme: 11-10-2021 12:32:45
SANCAKTEPELİLER ÜNLÜ SANATÇILARIN KONSERLERİYLE YAZA VEDA ETTİ

Sancaktepe Belediyesi tarafından Enderun Caddesi’nde konser ve etkinlikler için hazırlanan alanda iki güren süren ‘Yaza Veda’ konserlerinde İmera ve Derya Uluğ, Sevcan Orhan ve Ferhat Göçer sahne aldı. Sancaktepelilerin yoğun katılım sağladığı konserlerde DJ Kaan Gökman sahne performansı ile hayranlarına eğlenceli anlar yaşattı. Yaz boyunca birçok kültürel etkinliklere ev sahipliği yapan Sancaktepe’de sezona ünlü sanatçıların katılımı ve Kral FM’in ünlü sunucusu Afrikalı Ali’nin sunumu ile gerçekleşen Yaza Veda konserleri yağan yağmura rağmen vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

KÜLTÜR-SANAT FAALİYETLERİMİZ ARALIKSIZ SÜRECEK

Yaz sezonunun sona ermesine rağmen, geçtiğimiz hafta Hülya Koçyiğit ve Serdar Gökhan gibi isimlerin katılımı ile başlayan yeni kültür sanat sezonu ile birlikte kültür sanat faaliyetlerinin aralıksız süreceğini belirten Başkan Döğücü; “Kültür Sanat etkinliklerimizin yaz programlarını 2 gün süresince düzenlediğimiz konserlerle tamamladık. İçerisinde bulunduğumuz pandemi dönemi bizleri uzun bir süre evlerde tutmuştu, bizlerde vatandaşlarımızın keyifli anlar yaşaması için çeşitli etkinlikler düzenledik. Bu gece de birbirinden çok değerli sanatçılarımızın sunduğu müzik ziyafeti veda ediyoruz. Değerli sanatçılarımıza katılımlarından ötürü çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konserler sonunda Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü,  sanatçılara teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti. İki gün boyunca vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatan sanatçılara tek tek teşekkürlerini sunan Başkan Döğücü önümüzdeki sezonda benzer konserlerin devam edeceğini belirtti.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SANCAKTEPE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI