SANCAKTEPE’DE YAZ OKULU COŞKUSU

Sancaktepe Belediyesi Bilgi evleri tarafından çocuklar için her yıl düzenlenen ve bir çok branşta eğitim veren Yaz Okulu açılış programı Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün katılımıyla gerçekleşti.
 Tarih: 23-06-2022 13:11:41
SANCAKTEPE’DE YAZ OKULU COŞKUSU

Sancaktepe Belediyesi Etkinlik alanında gerçekleşen açılış törenine katılan ve çocuklarla eğlenceli vakitler geçiren Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, Yaptıkları tüm çalışmaların çocuklar için olduğunu ifade ederek “Gelecek sizin, siz geleceksiniz. Bu sebeple sizlerin en iyi şekilde eğitim almanız bizler için çok önemli. Sizlerden beklentilerimiz çok fazla. Bugünün çocukları gençleri, yarının belediye başkanları, cumhurbaşkanları olacaksınız. Atölyemizde çocuklarımızın hem daha iyi bir eğitim alabilmeleri hem de kişisel gelişimlerine katkı sunmak ve onları biraz daha motive edebilmek için eğitimlerimizi hızlandırdık.” şeklinde konuştu.

6500 ÖĞRENCİ KATILIM SAĞLAYACAK

Başkan Döğücü yaptığı konuşmanın ardından açılış programı nedeniyle çocuklara yönelik düzenlenen etkinliklere katılarak onların sevincine ortak oldu.8 Ağustos tarihine kadar devam edecek yaz okullarına bu sene 6500 öğrenci katılım sağlayacak.16 farklı branşta hizmet verilecek yaz okullarında öğrencilerin çok amaçlı gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla uçurtma şenlikleri, Bilim araştırmaları, piknikler, doğa gezileri, Robotik ve Müzik eğitimleri gibi sanatsal etkinlikler düzenlenecek.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SANCAKTEPE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI