ROMAN VATANDAŞLAR ÇİÇEK EVLERİ'NE KAVUŞTU

Çekmeköy Belediyesi, bir sosyal sorumluluk projesini daha hizmete sundu. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, seçim vaatleri arasında bulunan ve Roman vatandaşların daha konforlu ortamda çiçek satmaları için yapacağını söylediği Çiçek Evleri’nin ilkini hizmete açtı.
 Tarih: 04-01-2022 20:15:46
ROMAN VATANDAŞLAR ÇİÇEK EVLERİ'NE KAVUŞTU

MUTLULUKTAN GÖBEK ATTILAR

Geçimlerini sokakta çiçek satarak kazanan Roman vatandaşların daha konforlu ortamda çalışmaları için ilçenin çeşitli yerlerine yapılacak olan Çiçek Evleri’nin ilkini Çekmeköy Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı’nda düzenlenen törenle açıldı. Törende, Roman vatandaşlar mutluluklarını, zurna ve darbuka eşliğinde göbek atarak kutladı.  

Sosyal Belediyecilik alanında birçok ilke imza atan Çekmeköy Belediyesi, Roman vatandaşlar için inşa edilen Çiçek Evleri'ni hizmete sundu.  Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı’nda yapılacak olan 12 adet Çiçek Evleri’nin ilkinin teslimi için anahtar teslim töreni düzenlendi.

 “13 YILDIR HER KESİMİ KUCAKLIYORUZ”

13 yıldır her kesimi kucaklayan bir yönetim anlayışıyla çalıştıklarını belirten Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “"Soğukta üşümeden, güneşte yanmadan, ilçemizin güzel noktalarında hizmet edeceğiniz Çiçek Evlerinizi hizmetinize sunuyoruz. Bu sosyal bir proje, biz bu şehirde her kesimle beraber yaşıyor her kesimi 13 yıldır kucaklayan bir yönetim anlayışıyla bu ilçeyi yönetiyoruz. 300 bin insanın yaşadığı bu ilçede kimin ne ihtiyacı varsa, insan odaklı hizmet anlayışıyla o alanda projeler ve hizmetler ürettik. Bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına projeler üretmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Poyraz, ihtiyaç durumuna göre Çiçek Evleri’nin sayısının arttırıla bileceğini Roman vatandaşların daha iyi koşullarda çalışmaları için projeler yürütüldüğünü kaydetti.

"BAŞKANIMIZ SÖZÜNÜ TUTTU "

Programda konuşan Çekmeköy Roman Derneği Başkanı İsmet Kezlere, "Belediye Başkanımızdan "Roman vatandaşlar dışarıda çiçek satıyorlar, onlara çiçek evi yapılmasını istiyoruz" diye ricada bulunduk. Başkanımız ve ekibinden Allah razı olsun, çok güzel bir çalışma sundular. Roman halkı olarak çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

BAŞKAN POYRAZ, İLK ANAHTARI NİLÜFER YONGACI’YA VERİLDİ

Konuşmaların ardından Roman vatandaşlar, mutluluklarını göbek atarak kutladı. Kurdele kesiminin ardından Başkan Poyraz Çiçek Evleri’nin ilk sahibi Nilüfer Yongacı’ya anahtarını teslim etti. Yongacı, "Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Bizi kışın soğuktan, ilkbaharın yağmurdan, yazın ise sıcaktan kurtardı" diye konuştu.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÇEKMEKÖY Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI