ÇEKMEKÖY’DE 44 YILLIK TAPU PROBLEMİ ÇÖZÜME KAVUŞTU

İlçede vatandaşların yıllardır süre gelen tapu problemi bir bir çözüme kavuşturan Çekmeköy Belediyesi, Merkez Mahallesi’nde vatandaşların 44 yıllık tapu sorununu çözdü. Vatandaşlara tapularını Başkan Çerkez takdim etti.
 Tarih: 08-02-2025 22:19:43
ÇEKMEKÖY’DE 44 YILLIK TAPU PROBLEMİ ÇÖZÜME KAVUŞTU

Çekmeköy Belediyesi, ilçedeki uzun yıllardır çözülmeyen tapu problemlerini çözmeye devam ediyor. 1980'li yıllarda tescil edilmesine rağmen üzerinde çok sayıda hissedar bulunması nedeniyle hisselerin ayrılamadığı ve davalık hale gelen parselde yaşayan vatandaşların sorunlarının çözüme kavuşturulması için belediyeye talepte bulundu. Merkez Mahallesi’nde 44 yıldır çözülmeyen tapu sorunu, belediyenin yoğun çabalarıyla nihayet çözüme kavuşturuldu. 22 Hak sahibine tapularını Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez takdim etti.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, "Vatandaşlarımızın yıllardır çözülmeyen sorunlarını çözüme kavuşturmak bizim için önemli bir görev. Komşularımız, yıllardır süregelen ve bir türlü çözüm yolu bulunmayan tapu problemleri için bize müracaat ettiler. Bizde gerekli çalışmalarımız gerçekleştirerek vatandaşlarımızın tapularını teslim ettik. Bu tür sorunları çözerek, vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak en büyük önceliğimiz" dedi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÇEKMEKÖY Haberleri
YUKARI