Numan Kurtulmuş'tan '27 Mayıs' açıklaması

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, "Ülkemizin karanlık dehlizlerinden 27 Mayıs 1960 darbesini ve milletimize yaşattığı acıları her zaman yüreğimiz sızlayarak hatırlıyoruz." açıklamasında bulundu.
 Tarih: 27-05-2021 17:50:00
Numan Kurtulmuş'tan '27 Mayıs' açıklaması

AK Parti Genel Başkanvekili İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, 7 Mayıs 1960 darbesinin yıl dönümünde sosyal medyadan paylaşımda bulundu. 

"Aziz milletimizin helal oylarıyla işbaşına getirdiği hükümet, siyasi tarihimizin kanlı darbesiyle 27Mayıs’ta iktidardan indirildi. Ülkemizin karanlık dehlizlerinden 27 Mayıs 1960 darbesini ve milletimize yaşattığı acıları her zaman yüreğimiz sızlayarak hatırlıyoruz.

27Mayıs darbesinin yıl dönümünde milletimizin gönlünden asla silinmeyecek bir sevgiye mazhar olan Şehid Başbakan Adnan Menderes ve arkadaşları Fatin Rüştü Zorlu ile Hasan Polatkan’ı rahmetle yad ediyoruz."

Aziz milletimizin helal oylarıyla işbaşına getirdiği hükümet, siyasi tarihimizin kanlı darbesiyle #27Mayıs’ta iktidardan indirildi. Ülkemizin karanlık dehlizlerinden 27 Mayıs 1960 darbesini ve milletimize yaşattığı acıları her zaman yüreğimiz sızlayarak hatırlıyoruz. pic.twitter.com/3VXzT9jjfK

— Numan KURTULMUŞ (@NumanKurtulmus) May 27, 2021 KAYNAK : Haber7
Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI