KARTAL’DA SÖMESTR KUPASI FUTBOL TURNUVASI

U11 – U12 SÖMESTR KUPASI TURNUVASI'NDA ŞAMPİYON OLAN TAKIMA MADALYA VE KUPALARI, KARTAL BELEDİYE BAŞKANIYÜKSEL TARAFINDAN VERİDİ
 Tarih: 06-02-2024 16:09:17
KARTAL’DA SÖMESTR KUPASI FUTBOL TURNUVASI

Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü ile Kartal Amatör Spor Kulüpleri Birliği (KASK) iş birliği ile düzenlenen U11 – U12 Sömestr Kupası Futbol Turnuvası sona erdi.

Okulların sömestr tatiline girmesi ile 1 Şubat günü başlayan U11 – U12 Sömestr Kupası Futbol Turnuvası muhteşem bir finalle sona erdi.

Kıyasıya mücadelelerin yaşandığını ve zorlu lig maçlarını aratmayan pozisyonlara sahne olan turnuva Kartal Belediyesi Atalar Spor Kompleksi’nde düzenlendi.

12 takımın katıldığı ve üç gün süren turnuvanın son günü ise çocuklar yağışa rağmen maçlara devam ederek sahada ter döktü.

ŞAMPİYON BULVAR SPOR OLDU

Zorlu karşılaşmaların yaşandığı ve yağmura rağmen devam eden turnuvada şampiyonluğu Bulvar Spor kazandı.

Final maçında Kartal Paşa Spor Kulübü ile eşleşen Bulvar Spor Kulübü 3-1’lik sonuç ile turnuvanın şampiyonu olmayı başardı.

Turnuvada ikinciliği Kartal Paşa Spor Kulübü takımı aldı.

Futbol severlerin hava muhalefetine rağmen ilgi gösterdiği ve tribünlerden yoğun şekilde desteklediği turnuvada rakiplerini yenerek şampiyon olan Bulvar Spor takımına madalya ve kupaları Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel tarafından takdim etti.

Turnuvaya katılan diğer takımlara da plaket ve ödüllerini Gökhan Yüksel ve Kartal Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Nasır Süleymanoğlu birlikte verdi.

Oyuncuları tebrik eden Yüksel, futbolcu çocukların sevincine ortak oldu.

Çocuklarla sohbet eden Başkan Gökhan Yüksel, kendisinin de Atalar mahallesinde doğup büyüdüğünü ve 12 yaşında toprak halindeyken aynı sahada top oynadığını ifade ederek, sporun faydalarından   bahsederek hayatlarında her daim spora yer açmaları gerektiğini söyledi.

Ödüller verildikten sonra toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI