İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER KARTAL’DA

ESNAF ZİYARETİNDE BULUNAN AKŞENER, PARTİSİNİN ADAYLARINA DESTEK İSTEDİ
 Tarih: 07-03-2024 16:33:17
İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER KARTAL’DA

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kartal'da esnaf ziyaretinde bulunarak, partisinin adayları için destek istedi.

Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında Kartal'da esnaf ziyaretinde bulundu.

Akşener, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Buğra Kavuncu ve Kartal Belediye Başkan adayı Altınok Öz ile Çınar Caddesi'ne geldi.

Partililer tarafından coşkuyla karşılanan Akşener’e vatandaşlar da ilgi gösterdi.

Burada esnafı ziyaret eden Meral Akşener, onlarla sohbet etti, partisinin adaylarını tanıtarak oy istedi.

SEÇİM SEÇMENİN BAYRAMIDIR

Ziyaretine bir eczaneden başlayan Akşener, buradaki sohbet sırasında şunları söyledi:

 “Seçim seçmenin bayramıdır. Oylarınızı istemeye geldik.  Ben 3 yıl oldu esnaf geziyorum, hiçbir partiyi yermedim, kendi partimi övmedim. Sadece sizleri dinledim. Eczacıların veresiye defteri varmış, hiç bilmiyordum. Bunu kamuoyuna mal ettik. Buradan şunu öğrendim insanların alım gücünü öğrendim. Bizim inancımız şudur.  Biz karşınıza geliriz oy verirsiniz. Bana dediniz ki ‘İYİ Parti Genel Başkanı olarak bizim avukatımız olacaksınız, iktidarda dediniz ki iktidar ettik bize hizmet edeceksiniz’  Sizin sesiniz avukatınız olmayı öne aldık ve o şekilde dolaştık. Eczaneler ve muhtarlar, mahallenin sokağın aynı zamanda yedieminidir. O nedenle çok rahat geldim size."

Meral Akşener, bir dondurmacı ile sohbeti sırasında “Seçmen oyunu biraz pahalı hale getirsin yani manevi olarak pahalı olsun” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener,  cadde üzerinde yürürken vatandaşlarla da muhabbet etti, isteyenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu arada, Akşener'in ziyaretleri sırasında, bir siyasi partinin pankartını asmak isteyen bir kişi ile partililer arasında tartışma çıktı.

Akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen kişinin çevresindekileri itmesi ve vurmaya çalışması üzerine kısa sürede arbedeye dönüşen olay polisin müdahalesiyle sona erdi.

 

 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI