İŞ İNSANLARI CREA CENTER’DA AĞIRLANDI

Çekmeköylü iş insanları ve Crea Centers kullanıcıları Crea Center Çekmeköy Yerleşkesi’nde bir araya geldi.
 Tarih: 06-09-2023 10:47:30
İŞ İNSANLARI CREA CENTER’DA AĞIRLANDI

Kullanıcılara endüstri alanında birçok destek sağlayan Crea Center’da yüksek teknoloji alanında üretim yapan Çekmeköylü iş insanları ile toplantı düzenledi. Toplantıya Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar, Çekmeköylü iş insanları ve Crea Centers programı kullanıcıları katılım sağladı.

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar Crea Centers projesi hakkında katılımcılara sunum gerçekleştirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Programında sonrasın iş insanları merkezi gezerek incelemelerde bulundu.

Crea Center nedir, ne yapar?

Çekmeköy Belediyesi liderliğinde, Avrupa Birliği Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı desteği ile hayata geçirilen Crea Center Projesi, günümüzde önemli bir sektör haline gelen kültürel ve yaratıcı endüstriler alanındaki sanatçı, tasarımcı ve girişimciler için uluslararası işbirliği, fiziki ortam ve ekipman kullanımı desteği vererek serbest çalışma, ortak çalışma ve yaratıcı düşünme ortamını sağlıyor.  Crea Center ile Karadeniz Bölgesi'nde yaratıcı endüstrilerin bölgenin yüksek potansiyeli ile ilişkili olarak geliştirilmesi, gelir ve istihdam açısından önemli katkılar sağlayacak hale getirilmesi hedefleniyor. Projede yer alan tüm ortak kurumların katkısı ile 5 ülkede yaratıcılık merkezleri açıldı.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÇEKMEKÖY Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI