Dış Mekan Led Ekran Montajı ve Fiyatları

Teknolojide yaşanan gelişmeler tüm sektörleri olduğu gibi reklamcılık sektörünü de etkiledi. Geçmiş yıllarda billboardlarda görmeye alışkın olduğumuz reklamlar artık devasa led ekranlar ile insanlara sunuluyor. Hem gündün hem de gece saatlerinde etkili olan led ekran teknolojisi dış mekanlarda sıklıkla tercih edilmekte. Bizde sizler için bu led ekranların montajı ve fiyatları konusunda harika bir yazı hazırladık.
 Tarih: 23-07-2022 10:47:58   Güncelleme: 23-07-2022 14:51:58
Dış Mekan Led Ekran Montajı ve Fiyatları

Dış Mekanlarda Hangi Led Ekranlar Kullanılıyor?

Açık alanlarda ışık kaynaklarının kullanımı son derece zordur. Özellikle güneşin tepede olduğu saatlerde ışık kaynakları kendisini göstermekte zorlanır. Ancak dış mekan led ekran ürünleri için bu durum geçerli değil. Led ekranlar en aydınlık ortamlarda dahi dikkatleri üzerine çekmeyi ve reklamları insanlara ulaştırmayı başarıyor.

Dış mekanlarda kullanılan led ekranlar ile iç mekanlarda kullanılan led ekranlar arasında bazı farklar bulunmakta. Dış mekanlarda kullanabileceğiniz led ekran türlerinin ilk sırasında totem led ekranlar gelmekte. Çok uzaktan dahi görülebilen bu led ekranlar reklamcılığın en önemli öğelerinden bir tanesi. Bunun dışında duvara monte edilen devasa led ekranlarla da dış mekanlarda reklamlarınızı yapmaya devam edebileceksiniz.

Dış Mekan Led Ekran Montajı Nasıl Yapılır?

Led ekranlar satın alınırken yapılan anlaşmalarda her zaman montajın ücrete dahil olduğundan emin olmanız gerekmektedir. Aksi halde montajların yapılması son derece zordur. Led ekranlar çok büyük ebatlarda olduğundan tek parça halinde kullanılacağı alana gelmezler. Led ekranların üretimini yapan cihazların maksimum kapasitesinde çok sayıda led ekran üretilir ve bunlar bir araya getirilerek büyük led ekranlar ortaya çıkar.

Led ekranların güvenli bir şekilde monte edilebilmesi için çelik kasaların kullanımı şarttır. Totem led ekran teknolojisinde platformu taşıyacak olan ayaklara da ihtiyaç duyulur. Önce bu ayaklar beton temel üzerine monte edilirken sonrasında çelik kasa ve led ekranlar eklenir. Eğer duvara monte halde led ekranlar kullanılacaksa direkt olarak çelik kasanın montaj işlemleri başlayabilmektedir.

Dış Mekan Led Ekran Fiyatlarını Etkileyen Faktörler Neler?

İşletmelerin satın alırken dikkat ettikleri dış mekan led ekran fiyatları birçok farklı etmene göre değişiklik gösterebiliyor. İlk olarak alacağınız led ekranın piksel aralığına bakmanız gerekli. Piksel aralığı ne kadar düşerse fiyat o kadar artacaktır. Bunun yanı sıra led ekranların boyutları da fiyatlar üzerinde son derece etkilidir. Büyük led ekranların maliyeti fazla olduğundan ücreti de fazla olur.

Led ekranları satın alacağınız yerleri çok iyi belirlemeniz gerekiyor. Üreticilerden alarak sizlere ulaştıran aracı firmalara yönelirseniz ekstra ücretler ödemiş olursunuz. Ancak direkt olarak üretici firmalara yönelim gösterdiğiniz takdirde en uygun fiyatlarla alışverişlerini yapma fırsatını elde edeceksiniz.

Dış Mekan Led Ekranların Özellikleri Nedir?

Çok yaygın bir şekilde kullanılan dış mekan led ekran teknolojisinin en önemli özelliği yüksek parlaklık değeridir. Böylece güneş ışığında dahi kendisini gösterebilen ürünler olur. Bunun yanı sıra yağmura ve kara dayanıklı yapıdadır. Özel koruma kısmı ise suları cihaza ulaştırmaz. Düşük ve yüksek sıcaklıkta güvenli bir biçimde çalışmaya devam etmektedir. Her zaman düşük enerji tüketimi ile birlikte elektrik faturalarının yüksek gelmesini engeller.


  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TEKNOLOJİ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI