CHP'li Zeybek ve Akpolat'tan Erzincan da Temaslarda Bulundular

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Merkezinin talimatıyla bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Sivasa gelen CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gökan Zeybek ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat Erzincan’da çeşitli temaslarda bulundu.
 Tarih: 29-07-2021 18:40:00
CHP'li Zeybek ve Akpolat'tan Erzincan da Temaslarda Bulundular

CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gökan Zeybek ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat Erzincan’da çeşitli temaslarda bulundu.

Erzincan’a gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında çeşitli temaslarda bulunan CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gökan Zeybek ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve CHP Erzincan İl Başkanı Ayhan Doğan Erzincan Muhtarlar Derneği Başkanı Kurtuluş Kılıç ve Erzincan Mahalle Muhtarları’yla kahvaltıda bir araya geldiler .

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan İl Başkanlığı’nın organizasyonu ile gerçekleştirilen toplantıya, CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gökan Zeybek ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat , CHP Erzincan İl Başkanı Ayhan Doğan, İl Yönetim Kurulu üyeleri de katılım sağladı. 

Toplantının ardından heyet;  Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı’nı, Erzincan İl Jandarma Komutanı Albay Halil Altıntaş,Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt,Erzincan Muhtarlar Derneği Başkanı Kurtuluş Kılıç'ı  makanmlarında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretlerin ardından heyet, bölge esnafını gezerek sohbet etti.HABER:BÜLENT ÇAVUŞ

Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI