CHP'li Ramis Topal'dan Sahlep kadın kooperatifi’ne Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24. Dönem Milletvekili Ramis Topal,Merzifon’da ilk kez doğal salep üretimini gerçekleştirmek için çalışmalara başlayan girişimci Sahlep kadın kooperatifi’nin Ziyaret etti.
 Tarih: 18-07-2021 17:00:00
CHP'li Ramis Topal'dan Sahlep kadın kooperatifi’ne Ziyaret

CHP 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal, Toplumdan kendini soyutlamadan, her zaman pozitif uğraş verip kendi imkanlarıyla salep üretimi yapmaya gayret eden Merzifonlu Kadınları Sahlep kadın kooperatifi’nin ziyaret etti .

CHP 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal, Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

CHP 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal,  ,Twitter'dan yaptığı açıklamada, '' Merzifon’da bugün sahlep yetiştirciliğiyle başlayan üretim hayatlarına, Bahçecik köyünde eğitimde taşımalı sisteme geçilmesiyle atıl duruma düşen köy okulunun tadilatını yaparak tesis kurmak için mücadele eden 4 yürekli kadınla birlikte kuracakları tesisi gezdik, projelerini ve gerçekleştirmeye çalıştıkları hayallerini dinledik. Üretmek, istihdam sağlamak ve bölgede kırsal kalkınmayı arttırmak için verdikleri mücadele ve gösterdikleri çaba takdire şayan. Emeğin, mücadelenin ve alın terinin her zaman olmaya devam edeceğiz. Sahlep kadın kooperatifi’nin çalışkan kadınlarına başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI