ÇEKMEKÖY’ÜN GELECEĞİNE VATANDAŞLAR KARAR VERİYOR

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ, VATANDAŞLARIN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİYLE İLÇENİN GELECEĞİNİN PLANLANACAĞI “2025-2029 STRATEJİK PLANI DIŞ PAYDAŞ ANKETİ” ÇALIŞMASI BAŞLATTI
 Tarih: 03-07-2024 00:38:44
ÇEKMEKÖY’ÜN GELECEĞİNE VATANDAŞLAR KARAR VERİYOR

Çekmeköy Belediyesi, 5 yıllık belediye çalışmalarında vatandaşların görüş ve önerileriyle ilçenin geleceğinin planlanacağı “2025-2029 Stratejik Planı Dış Paydaş Anketi” çalışması başlattı.

Katılımcı yönetim ilkesi ile Çekmeköy Belediyesi tarafından başlatılan çalışma kapsamında yapılan anket ile vatandaşlardan alınan talep ve öneriler ışığında 5 yıl boyunca ilçeye kazandırılacak yeni yatırım ve hizmetlerde vatandaşların düşünceleri ve beklentileri dikkate alınarak, belirlenen yol haritası ile çalışmalar gerçekleştirilecek.

Belediye ve halk ilişkilerini daha güçlü bir zemine oturtma noktasına önemli bir rol oynayan stratejik dış paydaş anketi ile vatandaşlar belediye birimlerinden aldıkları hizmetleri de değerlendirme imkanı  da buluyor.

2025-2029 Stratejik Planı Dış Paydaş Anketi’ne, https://ebelediye.cekmekoy.bel.tr/webportal/index.php?wwsayfa=8191&anket=34 adresinden ulaşılabilir.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÇEKMEKÖY Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI