ÇEKMEKÖY KART TANITILDI

KART, ÇEKMEKÖYLÜLER'E VE İLÇEDEKİ ÜYE İŞLETMELERE ÖZEL İNDİRİMLER VE AVANTAJLAR SAĞLIYOR
 Tarih: 31-01-2024 15:49:55
ÇEKMEKÖY KART TANITILDI

Çekmeköy Belediyesi, yenilikçi fintech şirketi Moneytolia iş birliğiyle geliştirdiği Çekmeköy Kart’ı düzenlenen tanıtım toplantısıyla duyurdu.

Crea Center yerleşkesinde düzenlenen toplantıda, Çekmeköylüler'e ve ilçedeki üye işletmelere özel avantajlar sağlayan Çekmeköy Kart’ın tanıtımı gerçekleştirildi.

Anadolu’nun parası anlamını taşıyan Moneytolia’nın teknoloji ekibi tarafından geliştirilen ve Türkiye’nin milli ödeme sistemi TROY altyapısı uyumlu bu ön ödemeli kart, indirimleriyle aile ekonomisine destek olurken, hediye ve ayrıcalıklarıyla kullanıcılarına avantajlı alışveriş imkanı sağlıyor.

İlk etapta Çekmeköy Belediyesi’ne ait sosyal tesisler, spor tesisleri ve belediye hizmetlerinde indirim ve ayrıcalıklar sağlayan kartın, kısa süre içinde ilçede faaliyet gösteren pek çok işletmeyi kapsaması ve Türkiye geneline yayılması bekleniyor.

ÇEKMEKÖY'DE OTURUYOR OLMAK BU KARTI ALMAK İÇİN YETERLİ

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz toplantıda yaptığı konuşmada,  şunları söyledi:

‘’Bir gün herkes Çekmeköy'de olacak demiştik adım adım buna ilerliyoruz. Çekmeköy Kart hakikaten çok önemli. Bu kart Çekmeköy ilçemizdeki birçok sosyal tesisimizde geçecek. Çekmeköy'de oturuyor olmak bu kartı almak için yeterli. Bölgemizde bulunan esnaf ve kuruluşlarımızla görüşeceğiz. Bu kart sahipleri indirim alabilecek ve o esnaflarımızla alışveriş yapmış olacak. Bizim için önemli olan aidiyet duygusu. Biz istiyoruz ki 18 yaşından büyük olan tüm Çekmeköylüler de bu kart bulunsun. Kartı alamayan gençlerimiz ise uygulama üstünden bu avantajlardan faydalansınlar. Ben proje paydaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Bu hizmet Çekmeköy Belediyesi'ne sıfır maliyetli bir çalışma. Emeği geçenlere ve mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.”

ÇEKMEKÖYLÜLER’İ ÇEKMEKÖY KART’IN SUNDUĞU AVANTAJLAR DÜNYASINA BEKLİYORUZ

Moneytolia CEO’su Sevinç Akpınaroğlu da şirket olarak işlerinin teknoloji yardımıyla kullanıcılara yeni faydalar sağlamak ve hayatlarını kolaylaştırmak olduğunu ifade ederek, şunları belirtti:

‘’Moneytolia’nın yenilikçi hedeflerinden biri de belediyelerle iş birliği yaparak, ilçe sakinlerine finansal teknoloji yardımıyla birtakım ayrıcalıklar kazandırmak. Çekmeköy Kart, belediyelerle iş birliği kapsamındaki hedeflerimiz için önemli bir adım oldu. Moneytolia sistemini kullanan Çekmeköy Kart, hem pek çok aile bütçesine katkı sağlayacak hem de ilçedeki yerel işletmelere destek olacak. Çekmeköy Kart ile kullanıcılara indirimlerin yanı sıra ek hizmetler, hediye ve kampanyalar sunacağız. Çekmeköy vatandaşları ayrıca Moneytolia ile birçok finansal işlemini tek bir yerden kolayca gerçekleştirebilecek. Çekmeköy Kart’a da her geçen gün Çekmeköylüler’in beklenti ve ihtiyaçlarına cevap verecek yeni fonksiyonlar eklenecek. Tüm Çekmeköylüler’i Çekmeköy Kart’ın sunduğu avantajlar dünyasına katılmaya bekliyoruz.”

Çekmeköy Kart tanıtım toplantısına, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Tahsin İnce, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Murat Aslan, muhtarlar ve meclis üyeleri de katıldı.

ÇEKMEKÖY KART İLE NELER YAPILIR

Sosyal tesislerde ya da üye işletmelerde hesabı öderken Çekmeköy Kart indirim sağlıyor. Spor salonlarında, üye mağazalardaki alışverişlerde, ulaşım araçlarında, sağlık alanındaki harcamalarda Çekmeköy Kart ile yapılacak ödemelerde karta özel indirimler ve sosyal kültürel etkinliklere katılımlar ile puanlar kazanılacak. Bu puanlar uygulama üzerinden hediyeye de dönüştürülebilecek. İndirimler ve avantajların detayları için cekmekoykart.cekmekoy.bel.tr adresini ziyaret edebilir veya Çekmeköy Kart sosyal medya hesaplarından bilgi alınabilir.

ÇEKMEKÖY KART’A NEREDEN BAŞVURULUR

Çekmeköy Kart’a, App Store ve Google Play üzerinden indirilebilen kendi uygulaması ile  başvuru yapılabiyor. Başvuru sahipleri tercihlerine göre kartlarını kendisine en yakın İletişim merkezlerinden imza karşılığında teslim alabilecekleri gibi, adreslerine posta yoluyla gönderilmesini talep edebilirler.

Başvuru sürecini tamamlayıp kartlarını teslim alan kullanıcılar, Moneytolia uygulaması üzerinden Çekmeköy Kart’ı aktifleştirerek kullanmaya başlayabilirler.

Çekmeköy Kart sahibi olmak için  Çekmeköy’de ikamet etmek, 18 yaşın üzerinde olmak ve TROY özelliği nedeniyle bankacılık mevzuatlarına uygun olmak yeterli. 18 Yaşından küçük olanlar ise Çekmeköy Kart uygulaması üzerinden avantajlardan faydalanabilecek.

 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÇEKMEKÖY Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI