ÇEKMEKÖY FUTBOL FESTİVALİ DÜZENLENDİ

MİNİKLERİN FUTBOL FESTİVALİNDE BAŞLAMA VURUŞUNU ÇEKMEKÖY BELEDİYE BAŞKANI POYRAZ YAPTI
 Tarih: 04-03-2024 14:40:13
ÇEKMEKÖY FUTBOL FESTİVALİ DÜZENLENDİ

Çekmeköy Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren futbol okulları ve kulüplerinin 10-11 yaş kategorisinde yer alan minik futbolcuların katılımıyla düzenlediği futbol organizasyonu kıyasıya mücadeleye sahne oldu.

 

Spora ve sporcuya desteklerini sürdüren Çekmeköy Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren 12 futbol okulu ve futbol kulübünün 10-11 yaş kategorisinde futbol oynayan çocuklar için “Çekmeköy Futbol Festivali” düzenledi.

Ömerli Sporcu Kamp ve Eğitim Merkezi’nde düzenlenen futbol festivaline,  Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Damla Doğru Yalçın, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Kıyasıya mücadelenin sahne olduğu futbol festivalinde Çekmeköy Belediyesi Alemdağ Spor Kulübü, 1877 Alemdağ Spor Kulübü, Juventus Akademi İstanbul, Çekmeköy Deniz Spor Kulübü, Taşdelen Spor Kulübü, Ömerli Spor Kulübü, İstanbul Kartalları Spor kulübü, Çekmeköy Çarşı Spor Kulübü, İstanbul Başak Spor, Nişantepe Spor Kulübü, Çekmeköy Gücü Spor Kulübü ve Sivasspor Futbol Kulübü’nden 300 futbolcu birbirinden zorlu 40 maçta ter döktü.

Miniklerin yoğun mücadele içerisinde geçen futbol maçlarını, tribünden bulunan aileler heyecanla takip etti.

Festivalin ilk karşılaşmanın başlama vuruşunu yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, şunları söyledi:

Futbol festivalimizi Ömerli’de bulunan bu muazzam tesiste gerçekleştiriyoruz. İçerisinde oteli, FİFA standartlarında futbol sahası, 1500 kişi kapasiteli tribünü ve çeşitli hizmet odaları ile 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın istifade edebileceği bir tesis. Futbol turnuvasına katılan tüm minik sporcularımızı şimdiden tebrik ediyorum. Küçük yaşta böyle spor yaparak mücadele ruhunu kazanmanız ve sağlıklı bir yaşam yaşamanız hepiniz için çok önemli. Bizler sizin için böylesine güzel spor mekanları ve spor etkinlikleri yapmaya devam ederken sizlerden tek isteğimiz böyle organizasyonlara katılım göstermeniz. Biz geçmişte olduğu gibi, bugünümüzde ve gelecekte de sporcularımızın yanlarında olmaya ve desteklemeye devam edeceğiz. Her bir takımımıza oynayacakları maçlarda başarılar diliyorum” dedi.

Futbol festivalinin tamamlanmasından sonra dereceye girenlere ödülleri verildi.

 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÇEKMEKÖY Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI