ÇEKMEKÖY’E YENİ BİR KREŞ VE EMEKLİLER LOKALİ KAZANDIRILIYOR

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİNCE YAPTIRILACAK KREŞ VE EMEKLİLER LOKALİNİN TEMELLERİ YARIN ATILACAK
 Tarih: 25-06-2024 13:40:35
ÇEKMEKÖY’E YENİ BİR KREŞ VE EMEKLİLER LOKALİ KAZANDIRILIYOR

Çekmeköy Belediyesi tarafından yaptırılacak kreş ve emekliler lokalinin temelleri, yarın törenle atılacak.

Belediye Başkanı Orhan Çerkez, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden önce Çekmeköylü vatandaşlara verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Seçim sonrası 4 aylık süreçte yaptığı icraatlarla vatandaşların takdirini toplayan Başkan Çerkez, kreş ve emekliler lokalinin temellerini, yarın vatandaşlarla birlikte atacak. 

ÇERKEZ BAŞKAN SÖZÜNÜN ERİDİR

Emekliler lokalinin ve yeni kreşin hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Çerkez, şunları belirtti.

“Çekmeköylü komşularım, biz sözümüzün her zaman arkasında olacağız. Bu yola çıkarken ’Hiç bir komşuma, evladıma yalan söylemeyeceğime’ söz vermiştim. Hayatta da en önemli ilkelerimden biri olmuştur. Sizlere her mahalleye bir kreş sözü vermiştim. İlk kreşimizin temelini atıyoruz. Her bir yurttaşımın hakkının olduğu parklarda, ‘İşgale son vereceğim’ sözünü de vermiştim. Allah’ın izniyle işgalleri de tek tek tahliye ediyoruz. Mecidiye Parkı’nda emekli lokalimiz için de ilk harcı atıyoruz. Çerkez Başkan sözünün eridir. Haydi, hep beraber temel atma törenimizde el ele, omuz omuza olalım Her şey güler yüzlü Çekmeköy için.”

Merkez Mahallesi Yunus Emre Caddesi Engin Sokak 38 numarada yer alacak kreşin temeli yarın saat 11.00’de,  Hamidiye Mahallesi Mecidiye Park İçi’nde yapılacak emekliler lokalinin temeli de saat 12.00’de atılacak.   

                

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÇEKMEKÖY Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI