ÇEKMEKÖY’DE MEZUNİYET COŞKUSU

Lise öğrencileri, zorlu geçen bir eğitim öğretim dönemi sonunda diplomalarını alıyor. 2021-2022 mezunları heyecanla keplerini havaya fırlatıyor.
 Tarih: 24-05-2022 14:53:58
ÇEKMEKÖY’DE MEZUNİYET COŞKUSU

Çekmeköy Belediyesi 2021-2022 dönemi sonunda mezun olan lise öğrencilerinin aileleri ile birlikte doyasıya eğlenebilecekleri mezuniyet törenleri düzenliyor. Kokteyl ile başlayan törenlerde sahnede arkadaşlarıyla birlikte keplerini atma heyecanı yaşan gençler kendileri için hazırlanan başarı belgelerini alıyor. Bayrak devir teslim töreni ve dönem birincisinin mesajı ile devam eden törende, final DJ performası eşliğinde müzik ve dansla yapılıyor.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde düzenlenen törenlerinin ilki Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Lisesi’nde yapıldı. Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik ve Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak’ın katıldığı törende coşku görülmeye değerdi.

Gençlere seslenen Başkan Poyraz “ Sık sık okulları ziyaret ediyor geçlerimizi dinliyoruz. Onlardan gelen talep doğrultusunda ilçemizdeki tüm liselerde böyle törenler düzenlemeye karar verdik. Gençlerimiz doyasıya eğlensin, aileleri ve arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirsin istedik,” dedi.

ÜNİVERSİTEYİ KAZANANLARA DESTEK, GENÇLERE 2 GB İNTERNET

Sözlerine sizler bizim için çok kıymetlisiniz diyerek devam eden Başkan Poyraz “ Bu yıl şöyle bir karar aldık,  ister özel ister vakıf ister devlet üniversitesi olsun üniversite sınavını kazanarak belgesini bize getiren Çekmeköylü kardeşlerimize Bin Türk Lirası destekte bulunacağız. Yine mezuniyet törenlerimizde gençlerimize içerisinde 2GB hediye internet olan kartlarımızdan dağıtacağız. Güle güle kullanın, dedi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÇEKMEKÖY Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI