ÇEKMEKÖY'DE KURBAN KESİM ALANLARI DENETLEME ALTINDA

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ, KURBAN KESİM VE SATIŞ ALANLARINDA UZMAN EKİPLERLE DENETLEMELERİNE DEVAM EDİYOR
 Tarih: 12-06-2024 13:02:35
ÇEKMEKÖY'DE KURBAN KESİM ALANLARI DENETLEME ALTINDA

Çekmeköy Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde oluşabilecek tüm sorunların önüne geçebilmek adına ilçe kurban komisyonu tarafından belirlenen kurban kesim ve satış alanlarında uzman ekiplerle denetlemelerine devam ediyor.

Kurban Bayramı’na sayılar günler kala belediye zabıta ve veteriner hekimleri, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Seyfettin Yıldırım ile denetimler gerçekleştirdi. İlçe kurban komisyonunca belirlenen kesim ve satış alanlarında vatandaşların sağlıklı ortamlarda güvenle kurban kesebilmeleri için bayram boyunca sahada olacak ekipler, gerekli hijyen ve güvenlik denetimleri yaptılar. Belirlenen 38 kesim ve satış alanı dışında gerçekleşecek usule aykırı işlemler için zabıta ve veteriner ekiplerde tedbir amaçlı bayram boyunca sahada olacaklar.

BAYRAM ÖNCESİ VE SONRASINDA SAHADAYIZ

Ekiplerle birlikte kesim ve satış alanlarını denetleyen Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Seyfettin Yıldırım, şunları söyledi:

 “Başkanımız Orhan Çerkez’in talimatıyla sahada her alanda çalışmalar yapıyoruz. İlçe Komisyonunca belirlenen alanlarda belediyemiz görev ve sorumluluk uhdesinde kalan konularda titizlikle incelemelerimizi de sürdürüyoruz. Halkımızın içi rahat olsun. Zabıta ekiplerimiz ve veterinerlerimiz bayram boyunca temiz çevre ve güvenli kesim için görevlerinin başında olacaklar. Çağrı merkezimizde komşularımızın taleplerini alacak ve anında çözüme kavuşturacak.”

Toplum sağlığı ve temiz çevre için bayram boyunca belirlenen kesim alanları dışında kesim yapılamayacak. Usule aykırı kesimler için belediye çağrı merkezine 0216 600 0 600 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÇEKMEKÖY Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI