ÇEKMEKÖY’DE İSTİHDAM FUARI

TOPLAM 75 FİRMANIN KATILDIĞI FUAR, İŞ ARAYANLARLA İŞVERENLERİ BULUŞTURDU
 Tarih: 25-01-2024 18:11:32
ÇEKMEKÖY’DE İSTİHDAM FUARI

Çekmeköy Belediyesi’nin, İŞKUR işbirliği ile düzenlediği Çekmeköy İstihdam Fuarı,iş arayan vatandaşlarla işverenleri buluşturdu.

“Burada İş Var” sloganıyla Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen fuar açılışına, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, İŞKUR İstanbul İl Müdürü Uğur Oto, MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce, meclis üyeleri, firma yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışın ardından fuarda stantları gezen Başkan Poyraz, işveren temsilcileri ve iş arayan vatandaşlarla sohbet etti.

Madenler Meydanı’nda 25-27 Ocak arasında açık olan ve 75 firmanın yer aldığı fuarda  iş arayan vatandaşlar işverenler ile görüşme imkanı buldular.

Çekmeköy İstihdam Fuarı’nın açılışında konuşan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, vatandaşların zaman zaman iş bulma noktasında sıkıntılar yaşadığını ifade ederek, bu konuda aslında belediye olarak yılın her günü çalıştıkların söyledi.

Ahmet Poyraz, şunları kaydetti:

‘’Son 3 yılda 3 bin insanımıza istihdam sağladık, iş bulduk. Ama bugün burada hizmeti vatandaşlarımızın ayağına getirelim istedik. Fuarda 75 tane işveren firmamız var. Vatandaşlarımıza 3 gün boyunca burada kendilerine uygun çalışabilecekleri, alın terini emeğe döndürebileceği ve sonunda da evine inşallah kazandığı ile rızkını götüreceği iş bulma imkanı sağlayalım istedik. Daha ilk günden bile yüzlerce insanımız buraya firmalara müracaat etmek için geldiler. Tabi ki biz de bir yerel yönetim olarak bu tarz etkinliklere imza attığımız için mutluyuz. Hayırlı uğurlu olsun.”

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÇEKMEKÖY Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI