ÇEKMEKÖY’DE “GEBELİK DESTEK ÇEMBERİ” EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NCE ANNE ADAYLARINA ÜCRETSİZ EĞİTİM VERİLECEK
 Tarih: 24-06-2024 12:58:51
ÇEKMEKÖY’DE  “GEBELİK DESTEK ÇEMBERİ” EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

Çekmeköy Belediyesi, anne adaylarını hamilelik sürecinde yalnız bırakmıyor. Bu kapsamda çeşitli psikolojik destek eğitimleri düzenleyen belediye hizmet ağını genişletiyor.

Çekmeköylü vatandaşların her alanda daha sağlıklı ve mutlu olmaları için çalışmalarını aralıksız sürdüren Çekmeköy Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda hayata geçirilen hizmetlerden biri olan “Gebelik Destek Çemberi” eğitimlerini başlatıyor.

Hamidiye Kültür Merkezi’nde grup çalışması şeklinde düzenlenecek eğitimlerde Uzm. Klinik Psikolog Damla Altun Öklük, anne adaylarının aklına takılan soruları yanıtlayacak. Gebelik sürecinin daha rahat geçmesi için anne adaylarına bireysel destek verilecek bu çalışma tamamen ücretsiz olarak sunulacak.  Sunulan hizmet kapsamında hamilelik süreci, doğum ve doğum sonrası yaşanan zorluklar üzerine teorik bilgileri, duyguları ve ortak değerleri keşfettikleri grup çalışmaları yapılacak.

Kontenjanlar ile sınırlı olan anne adayları destek eğitimileri, 09 Temmuz  27 Ağustos arasında her salı saat 10.00 ve 13.00 arasında yapılacak. Bu destek eğitimlerinden faydalanmak isteyen vatandaşlar 0216 600 0 600 numaralı telefondan 2720/2721 dahililere bağlanarak faydalanabilecekler.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÇEKMEKÖY Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI