ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ TABİAT OKULU’NDA YAZ OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI

ÇOCUKLAR, “BU YAZ ORMANDAYIZ” SLOGANIYLA BAŞLAYAN YAZ OKULLARINDA BULUŞACAKLAR
 Tarih: 24-06-2024 11:36:23
ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ TABİAT OKULU’NDA YAZ OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI

Çekmeköy Belediyesi Tabiat Okulu’nda yaz okulları için kayıtlaı başladı. Hafta içi beş gün yapılacak olan kurslara kayıtlar, www.cekmekoytabiatokulu.com adresi üzerinden yapılacak.

Çamlık Millet Bahçesi içerisinde hizmet verdiği Tabiat Okulu yeni bir hizmetle vatandaşlarla buluşuyor. Yaz aylarını doğayla iç içe geçirmek isteyen çocuklar,  “Bu Yaz Ormandayız” sloganıyla başlayan yaz okullarında buluşacak. Uzman eğitmenler eşliğinde, Doğayı Keşfet, Canlıları Tanıyalım, Orman Ekosistemi, Küçük Canlılar ve Toprak dersleri alacak çocuklar, yaz aylarında doğayı tanıyıp anlayacak. 

Doğa ile iç içe bir yaz geçirip bu imkandan faydalanmak isteyen aileler, çocukları için kayıtlarını www.cekmekoytabiatokulu.com üzerinden yapabilecekler. Yaz okulu hafta içi saat 13:00-15:00 arasında gerçekleşecek. Yaz okulu dışında bireysel olarak Tabiat Okulu’ndan faydalanmak isteyenler de aynı adresten kayıt oluşturabilecekler.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, “Çocuklarımız için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Onlar bizim geleceğimiz, bizim her şeyimiz. Çocuklarımıza ilerleyen günlerde yeni sürprizlerimiz de olacak. Onların çevreyi tanıması doğayı keşfetmesi önemli. Ülkemizin yarınları ülkemizi yarına hazırlayacak. Okullarımızdan komşularımızın faydalanmasını diliyorum. Güzel bir yaz bizi bekliyor” dedi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÇEKMEKÖY Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI