ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NİN BUZ PİSTİNE YOĞUN İLGİ

PİST ÜCRETSİZ OLARAK AY SONUNA KADAR ÜCRETSİZ OLARAK HİZMET VERECEK
 Tarih: 09-02-2024 14:14:41
ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NİN BUZ PİSTİNE YOĞUN İLGİ

Çekmeköy Belediyesi’nin bir ay boyunca Taşdelen Lunapark içerisinde hizmet verecek olan buz pistinde doyasıya eğlence devam ediyor.

İlçede spora ve sporcuya her alanda desteğini sürdüren Çekmeköy Belediyesi, “7’den 77’ye” sloganıyla Taşdelen Lunapark’ta hizmete açtığı buz pistinde doyasıya eğlence ve spor devam ediyor.

Uzman antrenörler eşliğinde verilen temel buz pateni eğitimi ile çocuklar spor yapmanın yanı sıra paten yeteneklerini de geliştirme fırsatı buluyor.

Vatandaşların yoğun ilgiyle gösterdiği buz pisti, 29 Şubat Perşembe gününe kadar her gün saat 10:00-20:00 arasında ücretsiz olarak hizmet vermeye devam edecek.

BAŞKAN AHMET POYRAZ’DAN BUZ PİSTİNE ZİYARET

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti İstanbul Milletvekili Ümmü Gülşen Öztürk ve AK Parti İlçe Başkanı Akın İlhan ile birlikte buz pistini ziyaret ederek çocuklarla ile bir araya geldi.

Buz pistinde artistik buz pateni gösterisini gerçekleştiren minik sporcular, Başkan Poyraz’dan ve izleyicilerinden tam not aldı.

Buz pisti ziyaretinde konuşan Başkan Ahmet Poyraz; ''İlçemizin bugünü ve geleceği olan bizim güzel çocuklarımızın ve gençlerimizin buraya yoğun ilgi göstermesi bizi çok mutlu etti. Buz pistinde hem spor yapıyor hem de eğleniyorsunuz. Gözlerinizde ki mutluluğu görmek bizim en büyük sevinç kaynağı. Burada bir ay boyunca ücretsiz bir şekilde bu imkanı sizlere sunmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Poyraz, yıl içerisinde de yeni spor etkinlikleri ile çocukların ve gençlerin yanlarında olmaya devam edeceklerini kaydetti.

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÇEKMEKÖY Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI