ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEDE TAM NOT ALDI

İstanbul’da etkili olan kar yağışının ardından Çekmeköy’de ki tüm cadde ve sokaklar vatandaşlar yolda kalmasın diye belediye ekipleri tarafından temizlendi. Vatandaşların güvenliği için kapanan ana arterler başta olmak üzere ara sokaklara anında müdahale edilerek ekipler tarafından açıldı. Vatandaşlara sıcak yemek hizmeti verilerken, sokak hayvanları da unutulmadı
 Tarih: 01-02-2022 18:01:20   Güncelleme: 01-02-2022 18:09:20
ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEDE TAM NOT ALDI

İstanbul’da etkili olan kar yağışından günlerce önce hazırlıklarını tamamlayan Çekmeköy Belediyesi ekipleri, 7/24 esasına dayanarak sahada tüm ekipleri ile görev yaptı. İlçedeki tüm cadde ve sokakların kürenmesi, tuzlama,  kamu kurumları, camiler, muhtarlıklar, aile sağlığı merkezleri, ve durak önlerini temizleyen ekipleri; evde yemek yapacak kimsesi olmayan ihtiyaç sahiplerine ise düzenli olarak sıcak yemeklerini ulaştırdılar.

İlçe genelinde düzenli olarak yapılan sokak hayvanlarını besleme çalışmalarını da artıran Çekmeköy Belediyesi, yoğun yağış atında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları içinde çalışmalarına yoğunluk kazandırdı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Gönül belediyeciliğin izlerini ilçemizdeki tüm cadde ve sokaklara nakşeden, gece gündüz demeden çalışan;  insanımıza, Allah’ın bize emaneti sokaktaki canlarımıza bir öf demeden var gücü ve samimiyetiyle hizmet götüren kıymetli mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bir yandan sokak sokak vatandaşlarımıza hizmet götürürken, bir yandan da kar yağışının keyfini çıkarmak isteyen vatandaşlarımız için “Kar Şenliği” organize ettik. Halay ve horon eşliğinde doyasıya eğlenen hemşehrilerimize sucuk ekmek ikram ettik. Bu sene ilkini düzenlediğimiz etkinliğimizi inşallah bundan sonraki yıllarda da kar yağış olması durumunda organize edeceğiz,” dedi.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÇEKMEKÖY Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI