ÇEKMEKÖY BELEDİYE BAŞKANI POYRAZ: ‘’ İSTANBUL MURADINA ERECEK, ÇEKMEKÖY DE YOLUNA DAHA GÜÇLÜ DEVAM EDECEK ‘’

‘’ÇEKMEKÖY’Ü VE İSTANBUL’U TÜRKİYE YÜZYILI ŞEHİRLERİNE YAKIŞIRVŞEKİLDE YÖNETMEK VE GELECEĞE HAZIRLAMAK İÇİN ‘BİSMİLLAH’ DİYEREK YENİDEN YOLA ÇIKTIK’’
 Tarih: 22-01-2024 14:05:46
ÇEKMEKÖY BELEDİYE BAŞKANI POYRAZ: ‘’ İSTANBUL MURADINA ERECEK, ÇEKMEKÖY DE YOLUNA DAHA GÜÇLÜ DEVAM EDECEK ‘’

31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için Çekmeköy Adayı olan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ‘’İstanbul Muradına erecek, Çekmeköy de yoluna daha güçlü devam edecek’’ dedi.

Mevcutta belediye başkanlığı görevini 3 dönemdir başarıyla yapan Başkan Poyraz’ın yeniden aday gösterilmesi nedeniyle düzenlenen kutlama ve tanıtım toplantısı, Taşdelen Nikah Sarayı’nda yapıldı.

Ahmet Poyraz, toplantıya gelişinde partililer tarafından meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde coşkuyla karşıladı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, çok önemli bir seçime doğru gidildiğini ifade ederek,  tamamlanan aday adaylık süresince gösterdikleri çalışmalar sebebiyle aday adaylarına teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Çekmeköy Belediye Başkan Adayının Kurucu Belediye Başkanı Ahmet Poyraz olduğunu hatırlatan İlhan, şunları kaydetti:

’’ İstanbul’umuzun ise bölge milletvekilimiz ve eski bakanımız sayın Murat Kurum oldu. Adaylarımızla ‘Yeniden İstanbul Daha Güçlü Çekmeköy’ diyeceğiz ve şehrimizi hak ettiği hizmetle buluşturacağız. Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz’ı Çekmeköylüler olarak çok iyi tanıyoruz. 2009’da göreve geldiğinde ilk projesi okuldu. Sözün eri başkanımız Çekmeköy’ü bir eğitim vadisi haline getirdi. Gençlere, kadınlara, altyapıdan üstyapıya, kültürden sanata, spordan sağlığa verdiği tüm sözleri hakkıyla yerine getirdi. Şimdi sıra 2024 seçimlerinde. İnşallah Cumhur İttifakı’nın tüm fertleri olarak İstanbul’da ve Çekmeköy’de büyük bir zafere imza atacağız.”

Alkışlar eşliğinde büyük bir coşkuyla sahneye çıkan  ve selamlama konuşması yapan Çekmeköy Belediye Başkanı ve  Başkan Adayı Ahmet Poyraz;  2009’dan bugüne ilk günkü heyecanlarını kaybetmeden kendilerine inanan  Çekmeköy halkı ile muhabbetlerini hiç koparmadan yollarına devam ettiklerini söyledi.

ÇOK YAKINDA BÖLGEDEKİ TRAFİK SORUNUNU ÖZEL ÇABALARIMIZ SONUCUNDA ÇÖZECEĞİZ’’

Göreve başladığı günden bugüne artarak devam eden Çekmeköy’e hizmet aşkıyla, ilçeye metro, devlet hastanesi, nikah sarayı, engelsiz yaşam merkezi, kapalı spor kompleksleri, yeni okullar, aile sağlığı merkezleri, kütüphaneler, kültür merkezleri, parklar, spor alanları, sosyal donatı alanları ve saymakla bitmeyen bir çok tesis ve hizmet kazandırdıklarını anlatan Poyraz,  aynı zamanda kısa film yarışmaları, bilim olimpiyatları, kentsel tasarım, ÇEKUT gibi projelere imza atıp, tarafsız kuruluşlardan çeşitli ödüller aldıklarını belirtti.

2019 yerel seçimlerinden hemen sonra Çekmeköy’ün ihtiyaçları doğrultusunda alt yapıdan üst yapıya, sağlıktan eğitime, kültürden sanata ve  spora  onlarca projeyi hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Poyraz, ‘’ Millet bahçelerimizin ve 9 yeni okulumuzun açılışı içinde gün sayıyoruz.  Taşdelen Yenidoğan Kavşağında 2019’ dan bugüne kadar mevcut İBB yönetiminin çalışma yapmaması üzerine ulaştırma ve altyapı bakanlığımızla birlikte başladığımız Çekmeköy- Taşdelen-Alemdağ Yol Kavşak projesinin çalışmalarında ise sona geldik. Çok yakında bölgedeki trafik sorununu özel çabalarımız sonucunda çözeceğiz “ diye konuştu.

 

YENİDEN İSTANBUL DAHA GÜÇLÜ ÇEKMEKÖY

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 2009’ dan bugüne birçok uluslararası projeye imza attıklarına işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘’Hepsi çok kıymetli olan bu projelerimizin yanına bu dönemimizde sizlerin destekleri sayesinde, izi asırlarca devam edecek yeni bir proje daha ekledik. Yaptığımız çalışmalarla Cumhuriyetimizin 100. yıl marşını Çekmeköy’den çıkarmanın mutluluğunu yaşadık. Kıymetli Çekmeköylü hemşehrilerim; biz sahada var gücümüzle vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışırken 2019‘dan bu güne İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Çekmeköy’de çivi dahi çakmadığı 5 yılı geride bıraktık. Artık ‘dur’ deme ve  İstanbul’u  ‘muradına’ kavuşturma vaktidir.  İstanbul muradına erecek, Çekmeköy de yoluna daha güçlü devam edecek’’ Çekmeköy’ü ve İstanbul’u Türkiye yüzyılı şehirlerine yakışır şekilde yönetmek ve geleceğe hazırlamak için ‘bismillah’ diyerek yeniden yola çıktık.  Bugün bizleri göreve yeniden layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Çekmeköylü hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik, beraberlik, sevgi ve muhabbetle Çekmeköy’ün ve İstanbul’umuzun yarınları için mücadele etmeye devam edeceğiz.Yeniden İstanbul Daha güçlü Çekmeköy.'’

 

DEVLET BAHÇELİYE TEŞEKKÜR ETTİ

Sözlerine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeliye teşekkür ederek sonlandıran Başkan Poyraz “Bugün biz Cumhur İttifakı bir bütünüz. Bugün buradan MHP  Lideri sayın Devlet Bahçeli’ye sonsuz teşekkürlerimiz yolluyoruz. Rabbim kendisinden razı olsun. İyi ki var diyoruz. İyi ki Cumhur İttifakı'nın bir neferiyiz ve bu yolda yürüyoruz” dedi.

 

MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce de Cumhur İttifakı’nın; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, MHP   Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, şehitlerin ve gazilerin ortaya koyduğu milli irade ve mücadeleyle kurulmuş bir ittifak olduğunu vurguladı.

 İnce, ‘’ Bu ittifakın ve birlikteliğin birebir yansımasını ilçemizde, Çekmeköy’ümüzde Belediye başkan adayımızla teşkilatlarımızla göreceğimizden hiç kimsenin zerre şüphesi olmasın. Üzerimize çok büyük bir sorumluluk düşüyor. Ev ev, kapı kapı dolaşarak, Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi sandıkları patlatarak Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz’ı 1 Nisan sabahı Allah nasip ederse yeniden belediye başkanı olarak göreceğiz. Yolumuz uzun, yükümüz ağır’’  diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Programda AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Semih Kenber, Kadın Kolları Başkanı Arzu Kepenek, SKM Başkanı Erol Polat, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Fatih SIrmacı ve Şahmettin Yüksel’de konuşma yaptılar.

Protokol konuşmalarının ardından teşkilat mensuplarının Başkan Poyraz’a çiçek takdiminin ardından, hatıra fotoğrafları ile program sona erdi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÇEKMEKÖY Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI