ÇEKMEKÖY BELEDİİYE BAŞKANI ÇERKEZ’DEN, 12 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA SÜPRİZ

BİSİKLETİNİ ÇALDIRAN ÖMER ERCAN, BAŞKAN ÇERKEZ’İN YERİNE YENİSİNİ HEDİYE ETMESİYLE BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI
 Tarih: 08-07-2024 21:25:55
ÇEKMEKÖY BELEDİİYE BAŞKANI ÇERKEZ’DEN, 12 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA SÜPRİZ

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Doğa Park’ta dev ekranda milli takımı maçı izlemek için geldiği yerde bisikleti çalınan 12 yaşındaki Ömer Ercan’a ’e yenisini hediye etti. Başkan Çerkez’in sürprizini ve notunu gören Ömer Ercan, duygu dolu anlar yaşadı.

Doğa Park’ta kurulan dev ekranda A Milli Futbol Takımı’nın Hollanda ile karşılaştığı müsabakayı bisikleti ile izlemeye giden Ömer Ercan, karşılaşmadan sonra bisikletini bıraktığı yerde bulamadı.

Park içerisinde görevli güvenliklerden yardım isteyen ve onlarla arayan Ömer Ercan, bisikletini bulamayınca gözyaşları içerisinde evine gitti. Ertesi gün sabah yine parka giderek bisikletini arayan çocuk,  tekrar hayal kırıklığı ve üzüntü içerisinde evine döndü.

Anne Aslıhan Yılmaz’ın oğlunun üzüntüsünü sosyal medya üzerinden Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’e iletmesi üzerine belediye ekipleri, Başkan Çerkez’in talimatı ile anne ile iletişime geçtiler.

Ekipler, çalınan bisikletin yerine yenisinin alındığını ve hediyesini çalındığı yerde sürpriz bir şekilde teslim edeceklerini belirtmeleri üzerine Aslıhan Yılmaz,  oğlunu alarak parka getirdi.

Parkta bisiklet hediyesi ile karşılaşınca çok sevinen Ömer Ercan, Başkan Çerkez’in kendisi için yazdığı notu okuyunca duygu dolu anlar yaşadı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’in, Ömer Ercan’a gönderdiği notta şu ifadeler yer alıyor:

“Sevgili evladım Ömer; Hayatta hiçbir şey senin gülümsemenden, mutlu olmandan ve güne güzel başlamandan önemli değil. Dün akşam Doğa Park’ta Türkiye-Hollanda maçını izlemeye geldiğini öğrendim. Senin ve senin gibi evlatlarımın kalp atışları ile milli takımımıza büyük destek verdik. Maalesef 90 dakika sonunda senin gibi bizlerde çok üzüldük. Önümüzde ki günlerde daha güzel, daha mutlu olabileceğimiz maçlar göreceğimizi unutma. Sevgili Ömer, güneşli, güzel günler göreceğiz. Dün akşam ve bu sabah akıttığın gözyaşlarının mutluluk ve sevinç için olmasını diliyorum. Duydum ki bisikletini kaybetmişsin. Sana en kral bisikleti veriyorum. Bu bisikletle kazasız belasız, mutlu olacağın bir gelecek diliyorum. Bir umudum sende Ömer, gözlerinden öperim. Orhan amcanız, her zaman tüm Çekmeköylü evlatlarının yanında olacaktır, var olun…“

Aslıhan Yılmaz, oğlunun bisikletini çaldırdığı gece hüngür hüngür ağlayarak geldiğini dile getirerek, “  Hem yenildiğimize hem de bisikletin gittiğine ağlamış. Dün bisikletini buraya tamire getirmiş ve yıkatmıştı binemediği için ağladı. Sabahta kalkınca yine geldi burada baktı alan birisi burada bir yere attı mı diye güvenliğe sormuş. Bisiklet gittiği için çok üzüldü. Bu konuda Orhan Başkan’ımıza ulaştık hemen bize dönüş yaptı. Çok çok teşekkür diyoruz kendisine ilgisinden dolayı. Ömer’i de çok mutlu etmiş oldu. Gerçekten çok sevindik” dedi.

Başkan Çerkez’in sürpriz hediyes ve kendine yazdığı not ile çok mutlu olan ve duygulanan Ömer Ercan da şunları söyledi:

“Arkadaşlarım ile maçı izliyorduk. Annemin de dediği gibi bisikletimi yeni yaptırmıştım. 2 yıldır kullanmıyordum. İlk yarı sonrası bıraktığım yere gittim bisikletim yoktu eve gittim ağladım baya. Sabah yine geldim baktım yoktu geri eve gittim. Annem beraber Doğa Park’a gidelim dedi. Böyle bir sürprizle karşılayacağımı bilmiyordum. Allah Orhan Başkan’ımıza mutluluklar versin. İnşallah çok mutlu olur. Çok Teşekkür ederim.”

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÇEKMEKÖY Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI