Beşiktaş Edebiyat, Kitap ve Plak Festivali'ne İyi Parti'den ziyaret

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem ve Beşiktaş İlçe Başkanı Tuncay Buruşuk, Edebiyat, Kitap ve Plak Festivaline katıldı.
 Tarih: 06-08-2021 19:20:00
Beşiktaş Edebiyat, Kitap ve Plak Festivali'ne İyi Parti'den ziyaret
Toplumsal Kültür Sanat

Pandemi nedeniyle zorlu bir süreçten geçen yayınevlerine maddi ve manevi destek sunmak isteyen Beşiktaş Belediyesi, komşularını kitapçılarla buluşturmaya devam ediyor.

Kitap ve sanatseverleri biraraya getiren etkinliğin onuncu gününde İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem ve İyi Parti Beşiktaş İlçe Başkanı Tuncay Buruşuk, fuarı ziyaret ederek yayınevlerini ve sahafları gezdi.

Erdem ve Buruşuk, pandemi sürecinde zor günler geçiren yayınevlerine destek olabilmek adına çeşitli kitaplar satın aldı. Esnafı tek tek tebrik eden Erdem ve Buruşuk, festivale katılmış olmaktan dolayı çok memnun olduklarını dile getirdi.

Toplumsal Yayın Grubu'nu da ziyaret eden Erdem ve Buruşuk, festivalde kitapsever komşularıyla hem bol bol sohbet etti hem de hatıra fotoğrafı çektirdi.

15 Ağustos’a kadar devam edecek festivalde kitapseverler ve sanatseverler ülkemizin değerli yazarlarıyla buluşmaya devam edecek.

Pandemi sonrası bir kitap fuarına gitmekten dolayı kendini çok mutlu hisseden Erdem, Toplumsal Yayın Grubu'na şu şekilde konuştu:

Pandemi sonrası bir kitap fuarına gitmekten dolayı gerçekten kendimi çok mutlu hissettim. İnsan öncelikle kitapların arasında olmaktan çok mutlu oluyor. Hem bir hoca olarak hem de kitap okumayı çok seven birisi olarak...

'HERKES FUARA KATILMAKTAN ÇOK MEMNUN'

Pandemi döneminde kitapçılar da dahil olmak üzere birçok iş yeri kapandı. Bu kitap fuarını düzenleyenleri de tebrik ediyorum. Bir çok insan ve gördüğüm kadarıyla esnaf da bu kitap fuarına katılmış olabilmekten dolayı çok memnun. Her ne kadar havalar sıcak da olsa yine de kitap alıcısı okuyucu ile buluşmaktan çok memnun. İkinci el kitaplar da var. Kitap satışı pandemi esnasında internet yoluyla da sürmüş. Onu kendileri de teyit etti. Zaten bizler de bir anlamda okuyucular olarak bunu kendimiz de biliyorduk.

Bu paylaşım, kitap fuarlarında birebir bir kitabı ellemek, seçmek çok kıymetli ve çok güzel bir şeydir. İnsanı manen de çok tatmin eden bir şeydir. Onu paylaştık. Onu gördük. Ben kendimi mutlu hissediyorum.

'İKTİDARIMIZDA EN ÖNEM VERDİĞİMİZ HİZMET EĞİTİM OLACAK'

İnşallah kitabın daha fazla satıldığı, okuyan kitlenin eğitimin kıymet gördüğü dönemlere geleceğiz. Eğitimsiz bir millet hiç bir suretle başarılı olamaz. Eğitimsiz bir ülke hiçbir zaman dünya devletleri arasında öne çıkamaz.

21. yüzyılda, yani eğitimin ve bilginin öne çıktığı bir yüzyılda Türkiye'nin son yirmi yılda her dört beş yılda bir değişen ve öğrencileri perişan eden eğitim sistemini düzelteceğiz. Daha yeni zaten Milli Eğitim Bakanı istifa etti. Bu da başarısız olduğunun bir teyididir. İyi Parti iktidarında en önem verdiğimiz, devletin en fazla üzerinde duracağı hizmet eğitim sistemidir.


 

Etiketler
  Kaynak: İGF
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI