BAŞKAN YÜKSEL SEÇİM STARTINI VERDİ…

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel seçim startını ilçe teşkilatından verdi. Yüksel, CHP Kartal ilçe teşkilatında coşkulu kalabalık tarafından karşılandı.
 Tarih: 02-02-2024 20:18:20
BAŞKAN YÜKSEL SEÇİM STARTINI VERDİ…

CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat, yaptığı konuşmasında; “’Tüm örgütümüzle beraber Kartal’ımızda tekrardan yine yeniden Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını en yüksek öndere çekeceğiz.CHP Kartal ilçe örgütü, başkan ve yönetimiyle sahadaki çalışmaları en iyi şekilde programlayarak birlikte adaylarla halklımızla ve Kartal örgütü ile beraber çok güzel bir seçim sürecini çok hızlı bir şekilde anlatarak 31 Mart’ı Bülent Ecevit’in bahçesinde yine mutlu bir şekilde davullarla zurnalarla çok güzel bir gün olarak geçireceğiz. O günü hayal ederek düşleyerek isteyerek biliyorum ki sahada herkes en yüksek performansı verecek” dedi.  

YÜRÜYECEĞİMİZ DAHA ÇOK YOL VAR…

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, coşkulu kalabalığa, “Baba ve ana ocağı olan Cumhuriyet Halk Partisi ailemle burada olmanın gururunu yaşıyorum” diyerek sözlerine şöyle devam etti; “En alt kademesinden başlayarak görev alarak başladığım bu kurumda belediye başkanı olarak size seslenmiş olmak ve yeni dönemde de belediye başkan adayı olarak karşınızda olmak elbette beni mutlu ediyor ve gururu vesilesi oluyor. Burada ki büyük ailemi de görünce heyecanlanmamak elde değil. Elbette ki! Bu heyecan ve bu birlik beraberlik bize lazım. Yürüyeceğimiz daha çok yolumuz var.

ENERJİMİZİ GÜCÜMÜZÜ SİZLERDEN ALIP YOLA KOYULMA GÜNÜ…

Atatürk ilke ve inkılâplarını kendine şiar edinmiş Cumhuriyetin 2’inci yüzyılında Cumhuriyet ve Cumhuriyet değerlerine bağlı kalarak yürüyeceğimiz daha çok yol var. Bunun için güçlü bir örgüte ve birlikteliğe ihtiyaç var. Bu anlamda şahıslar elbette kıymetli ve önemlidir ama esas olan Cumhuriyet Halk Partisi ve birlik beraberliğidir. Ne mutlu ki bu 5 yıl içinde size anlatacağımız çok şey var. Yaptıklarımızla alakalı söyleyeceğimiz çok örnek var. Bugün aslında ailemizle birlikte buluşmak için buradayız. Start vermeden önce bismillah deyip gelip burada ki ailemizle buluşup enerjimizi gücümüzü sizlerden alıp yola koyulma günü. O yüzden birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerden birini yaşıyoruz. Daha yapacak çok işimiz var. Haydi Kartal diyerek sözlerini tamamladı.

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI