BAŞKAN YÜKSEL, AFYONKARAHİSARLILAR ŞÖLENİNE KATILDI

AFYONKARAHİSARLILAR KÜLTÜR ŞÖLENİ, KARTAL'DA YAPILDI
 Tarih: 04-03-2024 16:20:17
BAŞKAN YÜKSEL, AFYONKARAHİSARLILAR ŞÖLENİNE KATILDI

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel,  İstanbul Afyonkarahisar Kültür ve Dayanışma Derneği ‘nin (İSTAFDER),  “İstanbul Afyonkarahisarlılar Kartal’da Kültür Şöleninde Buluşuyor” adlı etkinliğine katıldı.

Belediye ve İSTAFDER’in düzenlediği ve Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen şölende Başkan Yüksel’e, desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.

Afyonkarahisar yöresine ait türkülerin seslendirildiği, halk oyunlarının oynandığı gecede vatandaşlar da keyif dolu anlar yaşadı.

“HEMŞEHRİ DERNEKLERİ İLE BAĞIMIZI HER ZAMAN GÜÇLÜ TUTACAĞIZ “

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel,  şölende yaptığı konuşmada güzel insanlarla birlik ve beraberlik duygusunu hissetmekten dolayı yaşadığı memnuniyeti dile getirerek, şunları kaydetti: “İstanbul’da Afyonkarahisar’ı en güzel şekilde,beraberce yaşatıyor olmaktan son derece mutluyuz. Kartal Belediyesi olarak dernek faaliyetlerini önemsiyoruz. En büyük zenginliklerimizden olan kültürümüzü; çocuklarımıza, torunlarımıza, geleceğimize aktarmak için hemşehri dernekleri ile olan bağımızı her zaman güçlü tutmaya devam edeceğiz.”

 YÜKSEL’E PLAKET

İSTAFDER Başkanı Murat Saltık da şölene katkılarından dolayı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e plaket takdim ederek, teşekkür etti.

Şölene,  Kartal Belediye Başkanı Yüksel’in yanısıra, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Mert Polat,  İSTAFDER yönetimi ve üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Afyonkarahisarlı vatandaşlar katıldı.

 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI