BAŞKAN ÖZDEMİR'DEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA MOTİVASYON GEZİSİ

Bağcılar Belediyesi hafta sonu üniversite sınavlarına girecek adaylar için motivasyon gezisi düzenledi. Sınav stresini üzerlerinden atan gençler, hem boğazın güzelliklerini seyretme imkanıbuldu hem de müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.
 Tarih: 14-06-2022 15:15:42
BAŞKAN ÖZDEMİR'DEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA MOTİVASYON GEZİSİ

2022-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 18-19 Haziran günlerinde yapılacak. Bağcılar Belediyesi, üniversiteye hazırlanan gençlerin sınav stresinden uzaklaşmaları ve keyifli dakikalar geçirmeleri için bir motivasyon gezisi düzenledi.

Sınav stresinden uzakta bir nefes aldılar

Kabataş’tan vapura binen öğrencilere Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz da eşlik etti. Havanın güzel olması ile birlikte gençler, İstanbul Boğazı’nı gezmenin mutluluğunu yaşadılar. Sınav stresinden uzakta derin bir nefes alan gençler, Marmara’nın masmavi sularında Boğaziçi’nin tüm güzelliklerini seyretme imkânı buldu.İstanbul Boğazı’nın doğal güzelliklerini keşfeden davetliler, tarihi ve turistik eserlerin fotoğraflarını çekti. Çalan müzik eşliğinde ise halaylar çekildi, danslar edildi.

Sınava gireceklere başarılar diliyorum

Güzel bir gün geçirdiklerini söyleyen Başkan Özdemir, “Yoğun geçen hazırlık sürecinin ardından düzenlediğimiz bu geziyle sınav öncesi gençlerimize moral vermek istedik. Bir nebze de olsa yoğunluktan uzaklaşarak motive oldular. Bu vesileyle de sınava girecek tüm kardeşlerimize başarılar diliyorum” dedi.

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER BAĞCILAR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI