BAŞKAN DÖĞÜCÜ ALTIN SPORCULARLA BULUŞTU

Sancaktepe Belediyesi, katıldıkları ulusal ve uluslararası müsabakalarda madalyalar kazanarak üstün başarılara imza atan Sancaktepe Belediye Gençlik Spor Kulübü sporcular için bir gece düzenledi.
 Tarih: 12-02-2022 13:45:43
BAŞKAN DÖĞÜCÜ ALTIN SPORCULARLA BULUŞTU

Sancaktepe Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nde düzenlenen geceye Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Mustafa Ataş ve Osman Boyraz, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar, Spor kulübü yetkilileri, sporcular ve aileleri katıldı.

862 ALTIN MADALYA KAZANDILAR

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü ulusal ve uluslararası şampiyonalarda dereceye giren sporcularla yemek organizasyonunda buluştu. Tescil edilen 17 branşta ulusal ve uluslararası şampiyonalarda bugüne kadar 861 Altın, 784 Gümüş, 833 Bronz madalya olmak üzere toplam 2 bin 478 madalya kazanan Sancaktepe Belediye Gençlik Spor Kulübü, bu kez de bünyesinde yetiştirdiği ve 17 ayrı branşta birçok başarıya imza atan sporcular, Sancaktepe Belediyesi'inin düzenlediği yemekte bir araya geldi.

BİZLERE GURUR VERİYOR
Düzenlenen etkinlikte uluslararası yarışmalarda Türk Bayrağı’nı en üstte taşıyan ve İstaklal Marşımızı dünyaya dinleten Sancaktepe Belediye Spor Kulübü sporcularını yetiştiren ailelere teşekkür eden Başkan Şeyma Döğücü, "Öncelikle bu akşam çok mutlu olduğumu söylemek isterim. Çünkü Sancaktepe'de gençlerimizle birlikte çalıştığımız spor okullarımızda yetişen öğrencilerimizden Türkiye'de, Avrupa'da ve dünyada müsabakalarda ilk 3'e girmiş olan başarılı ve madalyalı öğrencilerimiz ve aileleriyle birlikte bu akşam bir yemekte buluştuk. Bizim 130 tane öğrencimiz ve çeşitli dallarda şampiyonalarda ilk 3'e girmiş madalyalı öğrencilerimiz var. Bu da bizlere çok gurur veriyor. Biz gerek ülkemizde gerek ülke dışında bayrağımızı dalgalandıran gençlerimizi bir araya getirmek ve onların ailelerine teşekkür etmek için toplandık. Vakitlerini fedakarca ayıran antrenörlerimiz ve spor hocalarımız bu gençlerimizle yakından ilgilendi. Ve elhamdülillah ortaya böyle güzel bir tablo çıktı" ifadelerini kullandı.

SANCAKTEPE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Etkinliğe katılan Kick-Boks Dünya Şampiyonu Kübra Aktaş, “Ben 15 yaşından beri kick-boks sporu ile uğraşıyorum. En son Tayland'da yapılan Dünya Şampiyonası'nda 2. oldum. Dünya ve Avrupa Şampiyonluğum var. Dünya 2.'si olduğum için de Amerika'da yapılacak dünya oyunlarında direkt kota aldım. Bu yüzden de temmuz ayında ülkemizi temsil edeceğim. Bize bu kadar değer verdikleri için Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü'ne ve belediye başkanımıza çok teşekkür ederim. Bizler buralara onlar sayesinde geliyoruz. Çünkü biz sporumuzu destek olmadığı sürece kendi imkanlarımızla yapamıyoruz. Onların bizlere sağladığı maddi ve manevi destekler sayesinde buradayız. O yüzden burada olmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum” dedi.

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü çeşitli branşlarda birçok başarı elde eden sporcuların bulunduğu organizasyonda yemeğin ardından sporcuları teker teker tebrik ederek hatıra fotoğrafları çektirdi.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SANCAKTEPE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI