BAŞKAN ÇERKEZ'DEN GENÇLERE SÜRPRİZ

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, ücretsiz servis hizmetinden faydalanan gençlere bir sürpriz yaptı. Başkan Çerkez, okullarına ulaşmak isteyen gençleri madenler meydanında karşıladı.
 Tarih: 31-05-2024 16:04:10
BAŞKAN ÇERKEZ'DEN GENÇLERE SÜRPRİZ

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’in “Halk Buluşması Değil, Halkın Buluşması” sloganıyla başlattığı ve ilçenin 21 mahallesinde gerçekleşecek olan buluşma programlarında vatandaşlardan gelen istekler bir bir projelendirilerek hayata geçiriyor. Bu buluşmaların başlangıcının yapıldığı Ömerli, Koçullu, Sırapınar ve Hüseyinli Mahallelerinde, merkeze uzak oldukları için ilçe dışında ve içindeki okullarına giderken yaşadıkları ulaşım problemi de Başkan Çerkez’in girişimleri sonucunda çözüldü. Mahallelerde ikamet eden öğrenciler, hafta içleri her gün belediye tarafından sağlanan ücretsiz servisle ilçe içindeki okullarına ve madenler metro durağına ulaştırılıyor.

BAŞKAN ÇERKEZ’DEN SERVİSİ KULLANAN GENÇLERE SÜRPRİZ

Belediyenin sağladığı ücretsiz servislerden faydalanan gençleri Madenler Meydanı’nda simit ve meyve suyu ile karşılayıp, hizmet işleyişi ile gençler sohbet eden Başkan Çerkez: ‘‘Köy statüsünden mahalleye geçen Ömerli, Koçullu, Sırapınar ve Hüseyinli Mahallelerinde ikamet eden gençlerimiz sabah saatlerinde okullarına gelirken zorluk çekiyorlardı. Komşularımız Bize bu durum Halk Gününde aktardılar. Taleplerin yerinde olduğu gördük ve ücretsiz servislerimizi gençlerimizin hizmetine sunduk. Servis, öğrencilerimizi evlerinden alıp sağ salim bir şekilde metroya ve ilçe içinde okullarına kadar getiriyor. Önemli olan çocukların yüzünün gülmesi, geleceğe ümitle bakması. Çocukların mutlu olması her şeyden önce geliyor. Gençlerimize, çocuklarımıza ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun.’’ dedi.

SABAHLARI OKULA RAHAT RAHAT OKULA GİDİYORUZ

Servisin hemen sağlanması memnun kalan bir lise öğrencisi duygularını şu şekilde ifade etti: ‘‘Okul saatleri ile toplu taşıma sefer saatleri pek uyuşmuyordu. Biz de beklemek zorunda kalıyorduk. Evimizden metroya uzak bir mesafe var. Otobüs bulsak bile Ömerli Mahallesi’ne uğramıyordu, otoban kenarında inip yürümek zorunda kalıyorduk. Otobüsler ile okulu zor gidiyorduk bu bizim için problemdi, sabahları okulumuza rahat rahat gidiyoruz Çekmeköy Belediye Başkanı’na çok teşekkür ediyoruz bize bu servisi tahsis ettiği için.’’ dedi.

İETT İLE GÖRÜŞTÜK, ULAŞIM PROBLEMLERİNİ ÇÖZECEĞİZ !

İlçemizde ulaşım problemlerini bir bir çözeceğiz diyen Başkan Çerkez; ”Gençlerimiz için ayrıca İETT ile de görüştük. İlçemiz genelinde ve merkeze uzak kalan köy statüsünden mahalle statüsüne geçen bölgelerimizde otobüs seferleri ile ilgili genel bir çalışma yapılacak. Gençlerimiz, komşularımız rahat olsun. Söz verdik çözeceğiz.” dedi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÇEKMEKÖY Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI