BAŞKAN ÇERKEZ, BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

ÇEKMEKÖY BELEDİYE BAŞKANI ORHAN ÇERKEZ: “GÖREV SÜREMİZ BOYUNCA UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ"
 Tarih: 03-06-2024 16:24:37
BAŞKAN ÇERKEZ, BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, gazeteciler ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Çerkez “ Görev süremiz boyunca uyum içinde çalışacağız” dedi.

Başkanı Orhan Çerkez, basın mensuplarıyla Güngören Spor ve Sosyal Tesisleri’nde buluştu. Toplantıda Çekmeköy’e yeni dönemde yapılacak yatırımlar, geçmişten kaynaklanan sorunların çözümü üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Çerkez, samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda basın mensuplarından gelen tüm soruları cevapladı.

Gazetecilere “Hoş geldiniz” diyerek konuşmasına başlayan Başkan Çerkez, şunları kaydetti:

“Seçimden sonra yoğun tempomuz devam ediyor. Uzun zamandır sizlerle bir araya gelmek istiyorduk. Bugüne nasip oldu. Seçim sürecinde seviyeli ve kaliteli habercilik yaptınız. Demokrasinin gereği güzel bir seçim süreci geçirdik. Diğer belediye başkan adaylarımızla birlikte herkese örnek olacak bir süreç oldu. Hepsine sizlerin huzurunda ayrıca bu sağlıklı ortam için teşekkür ediyorum.  Seçim sürecinde sokak ve caddelere asılan bayraklardan ve seslerden rahatsız olan komşularımız olmuştur. İnşallah önümüzdeki süreçte teknoloji geliştikçe bu tür çevre ve ses kirliliği de oluşmayacaktır, propaganda süreci daha gelişmiş ve modern bir şekilde sürdürülecektir.  Sizler de sahada emek ve alın teri akıttınız. Bugün bir araya gelelim hem bugüne kadar yaptıklarımızı konuşalım, hem de sizlerin sahada aldıkları bilgileri ve geri dönüşleri istişare edelim istedik. Görev süremiz boyunca uyum içinde çalışacağız. “

ARKAMIZA DEĞİL, ÖNÜMÜZE BAKIYORUZ

Basın mensuplarından gelen işgaliyeler, park ve yeşil alanlar, otoparklar, spor tesisleri ve sportif faaliyetler, sosyal tesisler, yeni projeler, eğitim ve sağlık sorunları üzerine Orhan Çerkez,  göreve gelmelerinin üzerinden 2 aylık bir zaman geçtiğini belirtti.

Bu zaman dilimine çok iş sığdırdıklarını vurgulayan Çerkez, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Önceliğimiz kucaklaşmak oldu. Halkımızın buna ihtiyacı vardı. O bunu yaptı, şu şöyle yaptı diye etrafı germektense sevgi dili ile Çekmeköy’de yaşayan tüm komşularımızla kucaklaşmak bizim önceliğimiz oldu. Biz arkamıza değil, önümüze bakacağız. Sağ olsun halkımızın teveccühü çok. Bizde buna layık olup çalışmalarımıza başladık. Önceliğimiz eksikleri, aksayan yönleri tespit olmak oldu. Hazırlıklarımızı tamamlamak için tüm ekibimizle saat gözetmeden çalışıyoruz. Çekmeköy’ümüzün ihtiyaçlarını biliyoruz ama birde halkımızdan dinlemek için her hafta bir mahallede halkımızı dinliyor yerinde çözümler üretiyoruz. Muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve kaymakamlığımız ile sürekli irtibat halindeyiz. Bugünde sizleri ağırladık, sizlerden dinlemek istedik. Daha sık buluşacağız, sizlerden gelen bilgiler ilçemizin geleceğini şekillendirmemiz için bize yol gösterecek,“

Toplantının sonunda Başkan Çerkez, basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu arada, Bülten İstanbul Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yalçın Bel, Belediye Başkanı Çerkez’in toplantısına giderken aracıyla kaza yaptı. Kaza haberini basın danışmanı Erhan Öztürk’ten öğrenen Başkan Çerkez, telefonla Yalçın Bel’i arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÇEKMEKÖY Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI