BAKAN KACIR’DAN CREA CENTER ÇEKMEKÖY’E ZİYARET

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI KACIR, MERKEZİ GEZEREK YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
 Tarih: 04-03-2024 14:56:28
BAKAN KACIR’DAN CREA CENTER ÇEKMEKÖY’E  ZİYARET

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Crea Center Çekmeköy yerleşkesini ziyaret etti.

Bakan Kacır, Belediye Başkanı Ahmet Başkan Poyraz ile merkezi gezerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Bakan Mehmet Fatih Kacır, kullanıcılarına endüstri alanında birçok destek sağlayan Çekmeköy Belediyesi'nin vizyon projelerinden biri olan Crea Center’ı ziyaret etti.

Ziyarete, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik,  Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimoğlu ve Bilişim Vadisi Genel Müdürü İsmail Erkam Tüzgen de katıldı.

Bakan Mehmet Fatih Kacır, Başkan Ahmet Poyraz ve beraberindekiler yerleşkeyi gezerek merkezden faydalanan kullanıcıların yenilikçi ve yaratıcı çalışmalarını yerinde inceleyerek sektöre olan katkıları değerlendirdi.

Ziyaret sırasında, Çekmeköy Belediyesi'nin liderliğinde yürütülen projenin, kültürel ve yaratıcı endüstrilerin gelişimine önemli katkılar sağlayacağı vurgulandı.

Crea Center'ın, bireylerin ve şirketlerin potansiyellerini ortaya çıkarmalarına olanak tanıyarak, ülkenin ve ilçenin ekonomik çeşitliliğini artırabileceği belirtildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Çekmeköy Belediyesi arasında Crea Centers özelinde iş birliği ve potansiyel destek imkanları konuşulduğu ziyarette proje kapsamında, yeni iş fırsatları yaratılarak istihdamın artırılması, kültürel ve yaratıcı sektörlere odaklanarak ulusal ve yerel ekonomiye katkı sağlanması üzerinde duruldu.

Merkezin eğitim, etkinlik, ürün tanıtım ve mentorluk programlarıyla bireylerin ve şirketlerin becerilerini geliştirmesinin, bu alanda çalışan insan kaynağının niteliğini artırarak uzun vadeli ekonomik ve sosyal faydalar sağlaması bekleniyor.

Bakan Kacır, Crea Center Çekmeköy üyeleriyle de bir araya gelerek projelerini dinledi, tasarımlarını ve ürünlerini deneyimledi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÇEKMEKÖY Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI