BAĞCILAR’DA MANGA RÜZGÂRI ESTİ

Bağcılar’da 80 bin kişinin katıldığı Manga konserinde her yaştan vatandaş, kendinimüziğin ritmine kaptırıp doyasıya eğlendi. Konsere çocuklarıyla birlikte gelen Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, yaz boyunca sürpriz isimlerle Gençlik Konserleri’nin devam edeceği müjdesini verdi.
 Tarih: 20-06-2022 14:18:03
BAĞCILAR’DA MANGA RÜZGÂRI ESTİ

Bağcılar Belediyesi, ilçede yaşayan gençleri sevilen sanatçılarla buluşturduğu Gençlik Konserleri devam ediyor. Bu kapsamda dün akşam MTV ödüllü, Eurovision'da ülkemizi başarıyla temsil eden ve daha sayısız ödüle sahip olan Türk müzik kültüründe alternatif rock türünün en iyi temsilcilerinden olan Manga, Bağcılar'a konuk oldu.

Konsere 80 bin kişi katıldı

Bağcılar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen konsere çocuk, genç, ihtiyar her yaş grubundan 80 bin kişi katıldı. Büyük buluşmaya Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir de iki çocuğuyla geldi. Alanda yoğun ilgiyle karşılanan Özdemir, gençlerin isteği üzerine onlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Güzel ve keyifli bir akşam geçiriyoruz

Kültür-sanatsal faaliyetlerin yaz boyunca süreceğini belirten Özdemir, “Bundan sonraki süreçte bol bol bu ve benzeri etkinlikleri hep beraber gerçekleştireceğiz. Güzel keyifli bir akşam geçiriyoruz. Bağcılar’da kültürün, sanatın ve sporun ilçemizin her köşesinde gençlerimizle beraber yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Bağcılarlıbir belediye başkanı olarak, ilçemizi siz gençlerle güzel bir şekilde yönetmek istiyoruz. Bağcılar’ın geleceğine hep birlikte sahip çıkacağız” dedi.

Konserden renkli görüntüler

Manga’nın sahneye çıkmasıyla birlikte meydanda coşkulu dakikalar yaşandı. Alanı hınca hınç dolduranlar, ünlü grubun söylediği şarkılarla kendinden geçti. Manga sahne performansıyla meydanda toplanan müzikseverleri bir kez daha kendisine hayran bırakırken, konseri izleyenler bir an olsun yerinde duramadı.Renkli görüntülere sahne olan konserde Özdemir, Manga grubuna çiçek verip selfie çektirdi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER BAĞCILAR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI