Ayşen Muştu: Çekmeköy'ü daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için yola çıktık

Çekmeköy'ün umut vadeden belediye başkan aday adayı Avukat Ayşen Muştu, kararlı ve vizyoner liderliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni yılda gerçekleştirdiği basın toplantısında, Ayşen Muştu, "Söz bizde!" diyerek Çekmeköy'ü daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirme hedefiyle yola çıktığını açıkladı.
 Tarih: 30-12-2023 19:53:16   Güncelleme: 30-12-2023 22:56:16
Ayşen Muştu: Çekmeköy'ü daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için yola çıktık

Kadın Enerjisi ile Değişim

Ayşen Muştu, adaylığını açıklarken, "Söz Biz de diyerek" kadınların gücüne vurgu yaparak, belediyecilikte fark yaratacağının sinyallerini verdi. "Çekmeköy'ü kadın eliyle yönetmek istiyoruz çünkü değişimin ve ilerlemenin önünde cinsiyetin hiçbir önemi yoktur." diyen Ayşen Muştu, toplumun tüm kesimlerini kucaklayacak bir yönetim vaat ediyor.

Medyanın Nabzını Tutuyor

Avukat Ayşen Muştu, 50 gazeteci ile bir araya gelerek belediye başkanlığı döneminde medya ile işbirliğine vurgu yaptı. Yerel medyanın önemine inanan Ayşen Muştu, belediyenin projelerini ve icraatlarını halkla paylaşma konusundaki kararlılığını dile getirdi. Bu yaklaşımıyla Ayşen Muştu, medyanın belediyecilikte daha etkin bir rol oynamasını sağlayacak.

Projeleri Taklit Edildi

Geçtiğimiz toplantısında belediye başkanlığı döneminde uygulamayı planladığı projeleri açıklayan Ayşen Muştu, düşüncelerinin ve projelerinin başkaları tarafından taklit edilmesiyle karşılaştı. Bu durum, Ayşen Muştu'un vizyoner yaklaşımının ne kadar etkili olduğunu gösteriyor.

Yeni Yılda Gazetecilere Tebrik

Yılbaşı öncesinde 30 etkili gazeteci ile bir araya gelerek yeni yıllarını tebrik eden Ayşen Muştu, medya mensuplarıyla güçlü bir iletişim kurmayı sürdürüyor. Bu, Ayşen Muştu'un Çekmeköy'ü daha şeffaf ve katılımcı bir yönetimle buluşturma arzusunu yansıtıyor.

Çekmeköy için taze bir soluk getirmeyi hedefleyen Ayşen Muştu, vatandaşların destek ve güvenini kazanmaya aday bir lider olarak yola çıkıyor.

  HABER VİDEOSU
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÇEKMEKÖY Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI