AYŞEN MUŞTU: ÇEKMEKÖY’Ü DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIM

CHP’den Çekmeköy Belediye Başkan aday adaylığı müracaatını yapan Av. Ayşen Muştu, kahvaltılı basın toplantısında 50 gazeteciyle bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.
 Tarih: 26-11-2023 21:24:28
AYŞEN MUŞTU: ÇEKMEKÖY’Ü DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIM

AYŞEN MUŞTU GAZETECİLERLE BULUŞTU

Muştu, belediye başkan adaylığını kazanması durumunda gazetecilere özel önem vereceğini vurgulayan avukat, "Gazetecilerin zorluklarını iyi biliyorum. Her daim yanlarında olacağım. Yerel basının önemini anlıyorum ve onlara destek olacağım. Çalışma ofisleri gibi sosyal tesisleri gazetecilere tahsis edeceğim. Böylece, onların daha iyi bir ortamda çalışmalarına katkıda bulunacağım" dedi.

ÇEKMEKÖY’Ü DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIM

Muştu, konuşmasında yerel gazetecilerin bölgenin sorunlarını en iyi bilen kişiler olduğunu belirterek, "Her daim fikirlerinden yararlanacağım. Hangi bir gazeteci yazdığı yazılardan kaynaklı hukuki bir sorun yaşarsa, onların yanında olacağım. Adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile Çekmeköy'ü daha iyi bir yere taşımak için çalışacağım" şeklinde konuştu.

GAZETECİLERDEN MUŞTU’YA TEŞEKKÜR

Gazeteciler Muştu'nun yerel medyaya verdiği değerin samimi ve içten konuşmasından ve özellikle yaşaya bilecekleri adli konularda para almadan kendilerini savunma sözü vermesinin çok kıymetli olduğunu dile getirerek teşekkür ettiler.  

Muştu, gazetecilerin kendisine yönettiği sorulara samimi içten ve detaylı cevaplar verdi. Ayşen Muştu'nun belediye başkanlığı için vizyonunu net bir şekilde ortaya koyduğu belirtildi. Bu görüşmede, adayın şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışını benimsemesi, gazetecilerin ve halkın beklentilerine uygun bir strateji izleyeceğine dair umutları artırdı.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÇEKMEKÖY Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI