ALTINOK ÖZ GAZETECİLERE BİR ARAYA GELDİ

İYİ PARTİ KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZ: “SEÇİMİ KAYBETMEK GİBİ BİR ENDİŞEM YOK. BEN SEÇİMİ ALACAĞIM. O KADAR RAHATIM”
 Tarih: 08-03-2024 15:23:11   Güncelleme: 08-03-2024 16:05:11
ALTINOK ÖZ GAZETECİLERE BİR ARAYA GELDİ

İYİ Parti Kartal Belediye Başkan adayı Altınok Öz, seçimi kaybetmek gibi bir endişesi olmadığını, seçimi alacağını söyledi.

Altınok Öz,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte gazetecilerle bir araya geldi.

Etkinliğe, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı İbrahim Yıldırım Ateş ve İlçe Kadın Politikaları Başkanı Şule Çubukçu da katıldı.

Tüm kadınların gününü kutlayan ve kadın gazetecilere karanfil veren Altınok Öz, kırmızı karanfilin sevginin simgesi olduğunu söyledi.

Cumhuriyetin bir kadın devrimi olduğuna işaret eden Öz, “8 Martları Cumhuriyetin verdiği değerlerin bilinciyle yaşamanızı diliyor ve tavsiye ediyorum” dedi.

Altınok Öz, belediye başkanı seçildiği 2009 yılında vaat ettiği ve yaptığı projeleri hatırlatarak, “2009’da  ne söylediysek aşağı yukarı onları yaptık’’ dedi.

SEÇİM, BİR CESARETTİR İKİ MATEMATİKTİR   

Gazetecilerin sorularını da cevaplandıran Öz, “Anketler nasıl? Şansınız nasıl görüyorsunuz” sorusu üzerine şunları kaydetti:

“Bu yaşa gelmişim. Bazı şeylere ulaşmış bir adamın intikam peşimde koşması mümkün değil. Her kim ne yaparsa kendine yapar, Mevcut belediye başkanı 4 yıl 9 ay boyunca alana çıksaydı, halkı bir kucaklayabilseydi, ihtiyaçlarını sorabilseydi yürüye yürüye ‘merhaba’ diye diye belediye başkanıydı. Şimdi niye sıkıntıda?” şeklinde konuştu.

CHP’nin kaybetme pahasına mevcut belediye başkanı ile yürümeye karar verdiğini ileri süren  Öz, “10 yıl emek verdiğim Kartal’ın heba olmasına razı değilim 'ben aday olurum' dedim” dedi.

Altınok Öz, “Seçim, bir cesarettir, iki matematiktir. Ben matematiğimi yaptım bu seçimi alırım dedim ve yola çıktım. Halk beni özlemiş ben de halkı özlemişim. Benim seçim kaybetme gibi bir endişem yok ben seçimi alacağım o kadar rahatım’’ diye konuştu.

Bir gazetecinin Kartal’da İYİ Parti ve AK Parti adaylarının seçim afişlerinin gizlice kesilerek toplandığını söylemesi üzerine Öz, “ Bu konulara girmek istemiyorum Herkes yaptığını sonucuna katlanır’’ dedi.

Altınok Öz, “Başkanlık döneminizde hep heykel yaptığınız şeklinde eleştirlier var. Bu konuda neler söylemek istersiniz” sorusunu da  “Kızımın heykeltıraş olduğunu ve ona para kazandırmak için yaptığım söyleyenler oldu. Kızım kuratör. Bilmeyen açsın sözlük anlamına baksın. Kızım Dubai ve farklı yerlerde çalışan iş yapan bir kuratör’’  diye cevaplandırdı.

Heykellerin kentlerde önemli olduğunu vurgulan Öz,heykellerin amacının Kartal’ın uluslar arası alanda görünürlülüğünü artırmak olduğunu ancak kimsenin bundan bahsetmediğini kaydetti.

Türkiye de seçimlere katılımın yüzde 85’in altında olmadığına işaret eden Öz,  Kartal’daki belediye başkan adaylarını içine sindiremeyenlerin oylarına talip olduğunu, hiç kimsenin rakibi olmadığını savundu.

Kartal’da kendi döneminde yaptığı yerlerin bu dönemde yeniden açıldığını savunan Öz,  “Benim açtığım yerler birkaç kere açıldı, halkın takdirine bırakıyorum. Geçmişte yaptığım gelecekte yapacağım işlere güvenerek kendime güvenerek matematiğimi yaparak ortaya çıktım. Onun için kimse için bir şey söylemek istemiyorum” dedi.

 KARTALSPOR İLE İLGİLİ ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

İYİ Parti Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Kartalspor ile ilgili kendisine yöneltilen eleştirilerin hatırlatılması üzerine de kooperatif hissesini satarak parasını Kartalspor’a yatırdığını geçen senede Kartalspor’un sigorta borcu için 50 bin lira ödediğin anlatarak, şöyle devam etti:

“Buradan açık yüreklilikle söylemek istiyorum Kartalspor .Dr Altınok Öz’ü ilgilendirmiyor.  Küfür yedim, param bitti. Belediyenin parasını 3 milyon 250 bin lira verdiğim sene Kartalspor küme düştü. Çok net söylüyorum. Son maça, ceza sahasına girin penaltı yapacağız demelerine rağmen, Karrtalsporlu oyuncular ceza sahasına girmedi. Bunların başında da Utku denen çocuk vardı. Sonra buradan da Erzurumspor’a gitti, Erzurum’dan da Keçiören’e gitti. Orta sahada ki uzun boylu Erzurumlu çocuk. O Erzurumlu çocuğu kim kontrol ediyorsa Kartalspor taraftarı ona hesap sorsun. Utku ve yanındaki orta sahada ki iki çocuk karşı alana top taşımadılar. O çocukları kim kontrol ediyorsa Kartalsporun hesabını onlar versin. Buradan hepinize soruyorum. Kartalspor taraftarı benden özür dilemediği ve saldırdığı sürece Kartalspor ile hiç bir ilişkim olmayacaktır. Ben Kartallıların parasını amatör kulüplere, gençlere çocuklara vereceğim buradan ilan ediyorum.”

Altınok Öz, Kartal'da merkezde yeni bir hastaneye daha ihtiyaç duyulduğunu da sözlerini ekledi.

 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinin sonunda hatıra fotoğrafı çekild.

 

 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI