100. YIL MARŞI YARIŞMASINDA FİNALİSTLER BELLİ OLUYOR

Çekmeköy Belediyesi’nin Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın koordinasyonunda düzenlediği, toplam ödülü 400 Bin Türk Lirası olan “100. Yıl Marşı Yarışması” nın şiir etabı finali, beste etabı başlangıç programı 3 Mart’ta Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak.
 Tarih: 01-03-2022 16:46:05
100. YIL MARŞI YARIŞMASINDA FİNALİSTLER BELLİ OLUYOR

14 ülke ve 81 ilden 2500 şiir başvurusu  alınan yarışmada ilk 100’e girenlerin ödüllerini alacağı yarışmanın seçici kurulunda Türk Müziği’nin önde gelen isimleri; Yücel Arzen, Aşkın Tuna, Garo Mafyan, Özdemir Erdoğan, Cengiz Erdem, Sinan Akçıl, Tuluyhan Uğurlu ve Aydın Sarman, Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin; Sunucu Pelin Çift, Tarihçi Yazar Tufan Gündüz, Edebiyatçı Sibel Eraslan ve Cahit Koytak, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Murat Karahan, Yazar Hayati Develi, Sosyolog Erol Erdoğan gibi isimlerin bulunduğu yarışmanın şiir etabı final programına sanat ve siyaset alanından da birçok ünlü katılacak.

Taksim Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceğimiz 100. Yıl Marşı Yarışması’nın yarı final programında sizleri de aramızda görmek isteriz.

YER: ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ /TAKSİM

TANITIM TOPLANTISI :19:00

TARİH: 03.03.2022 PERŞEMBE

 

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÇEKMEKÖY Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI