PENDİK BELEDİYESİ SANAT AKADEMİSİ YIL SONU SERGİSİ AÇILDI

250’YE YAKIN ESERİN YER ALDIĞI SERGİDE, GAZZE VŞUBAT DEPREMİ TEMALI TEZHİPLERİN OLDUĞU ÖZEL BİR BÖLÜM DE YER ALIYOR.
 Tarih: 20-05-2024 12:12:35
PENDİK BELEDİYESİ SANAT AKADEMİSİ YIL SONU SERGİSİ AÇILDI

Pendik Belediyesi Sanat Akademisi Yıl Sonu Sergilerinin ilki, M. Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde açıldı. Ebru, Minyatür, Tezhip, Çini, Sedef Kakma, Kat-ı ve Hüsn-i Hat’tan oluşan 250’ye yakın eserin yer aldığı sergide Gazze ve 6 Şubat Depremi temalı tezhiplerin olduğu özel bir bölüm de yer alıyor.

Pendik Belediyesi Sanat Akademisi Yıl Sonu Sergisi başladı. Sergi için Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde açılış töreni düzenlendi. Çok sayıda sanatseverin katıldığı açılışta Sanat Akademisi kursiyerlerinin bir yıl boyunca hazırladığı en nadide eserler görücüye çıktı. Ebru, Minyatür, Tezhip, Çini, Sedef Kakma, Kat-ı ve Hüsn-i Hat’tan oluşan 250’ye yakın eserin yer aldığı Pendik Sanat Akademisi Yıl Sonu Sergisi, 28 Mayıs Salı gününe kadar ziyarete açık kalacak.

GAZZE’Yİ VE 6 ŞUBAT DEPREMİNİ UNUTULMADI

Pendik Belediyesi Sanat Akademisi kursiyerleri; Gazze’de yaşanan dramı ve Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat Depremi’nde hayatı kaybedenleri unutmadı. Hazırladıkları özel köşede tezhip sanatında yapılmış Gazze ve 6 Şubat Depremi temalı eserleri sergilediler.

DİĞER BRANŞLARDAKİ ESERLER 31 MAYIS’TA GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

Pendik Sanat Akademisi’nin diğer branşlardaki yıl sonu sergisi, 31 Mayıs Cuma günü açılacak.Sergide Seramik, Ahşap Oyma, Boşnak Kilim, İpek Halı, Cam Füzyon ve Süsleme, Osmanlı Süsleme ve Taş İşleme Sanatı, Resim, Fotoğrafçılık, Kaligrafi ve Kara Kalem branşlarında eserler yer alacak. 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI