NİYAZİ GÜNERİ, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İş İnsanı Niyazi Güneri, CHP Pendik İlçe Başkanlığı’na Aday Adaylığı’nı açıkladı.
 Tarih: 09-08-2023 07:46:52   Güncelleme: 14-08-2023 14:04:52
NİYAZİ GÜNERİ, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CHP Pendik İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen programa partililer yoğun ilgi gösterdi. Niyazi Güneri, ilçe başkanlığına aday adaylığını açıklayan ilk isim oldu. Güneri, adaylık açıklamasında belediyeyi kazanmak için çalışacağını kazanamazsa bir daha aday olmayacağını belirtti.

Siyaset yapmanın kolay bir iş olmadığını belirten Güneri, siyasetin halka fayda sağlaması gerektiğini düşündüğünü belirterek; “Ben yaklaşık 8 yıldır siyasetteyim. İl delegeliğim, kurultay delegeliğim, meclis üyeliğim ve aynı zamanda meclis grup başkanlığı yapmamdan dolayı eksiklikleri gördüm. Partinin biraz daha yoğun bir şekilde çalışması gerektiğini görünce aday oldum.

ÇOK UMUTLUYUM…

Kısmetse örgütümüz, delegelerimiz takdir ederse olur. Kabul etmezler ise yapacak bir şey yok. Bütün takdir örgütümüzün. Adaylığımı açıklamamam benim bir anlık verdiğim bir karar değil… 1,5 yıldır örgütümüzün aday olmam için bana baskı kurması ve çalışması ile olan bir şey. Bende bunu çok değerli ve kıymetli buluyorum. İnşallah karşılık bulacak. Ben çok umutluyum. Partimiz için inşallah hayırlı olur.

PENDİK BELEDİYESİ’Nİ ALAMAZSAK BİR DAHA ADAY OLMAYACAĞIM…

İlçe Başkanı seçildikten sonra Pendik Belediyesi’ni alacağımıza çok inanıyorum. Çünkü örgütümüzün canlanacağına, örgütümüze gerekli desteği çabayı ve imkanları sağlayacağım. Dışarıya dönük çalışmalar yapacağız. Bu çalışmalarda ben inanıyorum ki seçmenin Cumhuriyet Halk Partisi’ne yönleneceğini ve Pendik Belediyesi’ni almamıza çok yakın olduğumuza ben şahsen inanıyorum. Zaten kongrede de bunu partimize söyleyeceğim,  Pendik Belediyesi’ni alamazsak bir daha aday olmayacağım. Bu kadar net. Makam mevki beklentim yok. Benim tek hedefim var. Pendik Belediyesi’ni, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kazanmasına hizmet etmek.” Dedi.

 

  HABER VİDEOSU
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI