KADIKÖY’Ü ÇİÇEK GİBİ YAPACAĞIMA SÖZ VERİYORUM

İYİ PARTİ KADIKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DURSUN: ’’DİL, DİN, IRK AYRIMI YAPMADAN HERKESE EŞİT MESAFEDE YAKLAŞARAK VE DAVRANARAK KİMSEYİ AYRIŞTIRMADAN VE KUCAKLAYARAK KADIKÖY AİLESİ OLARAK HEP BİRLİKTE KADIKÖY İÇİN EN İYİSİ DİYEREK TÜM ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’
 Tarih: 20-02-2024 10:59:56
KADIKÖY’Ü ÇİÇEK GİBİ YAPACAĞIMA SÖZ VERİYORUM

İYİ Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı Kübra Dursun,  dil, din, ırk ayrımı yapmadan herkese eşit mesafede yaklaşarak ve davranarak, kimseyi ayrıştırmadan ve kucaklayarak Kadıköy ailesi olarak hep birlikte Kadıköy için çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.

İYİ Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı'nca  Kadıköy Belediye Başkan Adayı Kübra Dursun’u takdim ve tanışma toplantısı düzenlendi.

Toplantının açış konuşmasını yapan Kadıköy İlçe Başkanı Erhan Yavuz, partinin bütün adayları için çok güzel tepkiler çok güzel dönüşler aldıklarını söyledi.

Erhan Yavuz, ‘’İYİ Parti mensupları olarak biz bitmedi demeyene kadar hiçbir şey bitmeyecek seçim gününe kadar. Partimiz seçimlerden güçlenerek çıkacaktır’’ dedi.

TEK KADIN ADAY OLMANI GURURU

İYİ Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı Kübra Dursun, İstanbul’un gözbebeği olan Kadıköy ilçesinde tek kadın ve en genç aday olmanın gururunu yaşadığını ifade etti.

Dursun, kendisinin klinik psikolog olduğunu dile getirerek, ülkede yaşayan her canlının en elzem ihtiyacının psikolojik destek olduğunu belirtti.

Kendisinin hem genç hem kadın olarak kendisinin Kadıköy’e faydalı olacağına Kadıköylüler’in inanacaklarına emin olduğunu vurgulayan Kübra Dursun, ‘’ Uzman klinik psikolog ve bir kadın olarak Kadıköy’ü çiçek gibi yapacağıma şimdiden söz veriyorum. Bana inanacaklarına çok eminim’’ dedi.

KURBAĞALIDERE’NİN AĞZINA İSKELE YAPILACAK

İYİ Parti Adayı Dursun, başkan seçilmesi halinde Kadıköy’de sporla ilgili altyapı sorunlarınıı önünü açacaklarını ve sporu 7’den 70’e herkes için ulaşılabilir hale getireceklerini bildirdi.

İlçede sokak hayvanlarıyla ilgili çok ciddi sorunlar bulunduğunu anlatan Dursun, tüm canlıları koruma sorumluluğunu yerine getireceğini söyledi.

Kübra Dursun, Kadıköy’ün en önemli sorunlarından olan trafikle ilgili çok ciddi çalışmaları olduğuna dikkat çekerek, ‘’Maç günleri özellikle trafik tamamen kilitleniyor. Evlerine veya başka yere gitmek isteyenler oluyor. Kurbağalıdere’nin ağzına yapılacak olan bir iskele ile deniz ulaşımını artırıp özellikle trağin yoğun olduğu maç günlerinde trafiği müthiş düzeyde azaltabiliriz. Buna imkanımız var’’ diye konuştu.

Çalışmaları için start verdiğini kaydeden Kübra Dursun, şöyle devam etti:

’’Dil, din ırk ayrımı yapmadan herkese eşit mesafede yaklaşarak ve davranarak tüm imkanları kimseyi ayrıştırmadan ve kucaklayarak Kadıköy ailesi olarak hep birlikte Kadıköy için en iyisi diyerek tüm çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.  Kadıköy halkına ve teşkilatıma güveniyorum. Kadıköy için en iyisi Maltepe için en iyisi İstanbul ve tüm Türkiye için en iyisi diyoruz. Çalışmalarımıza da start vermiş oluyoruz.’’

Türkiye’de iki kutup arasında sıkıştırılmış bir siyaset anlayışı olduğunu, halkın bu kutuplaşmış siyaset bıktığını ve sıkıldığını kaydeden Dursun,‘’İnsanlar oy verecek yer bulamadığı için mecburiyetten CHP’ye oy veriyordu. Şimdi bir seçenek var, İYİ Parti var burada, teşkilatımız var burada. O yüzden siyasi partilerden veya yönetilme şeklinden memnun olmayan herkesin adresi burası. Nasıl yönetilirmiş bir belediye, nasıl hizmet edilirmiş bir ilçeye biz 1 Nisan sabahı itibarıyla bunu göstereceğiz.’’

Toplantıya katılan İYİ Parti Maltepe Belediye Ramazan Uğuralp de kendisinin büyük düşünen ,büyük hayalleri olan bir kişi olduğunu dile getirerek, ‘’Ben Maltepe’yi sarstım. Büyük hayalleri olan insanların adımları da büyük olur. Ben bu adımlarla yürüyerek Maltepe’yi alacağım. Maltepe Kadıköy’ün inşallah en yakın belediyesi olacak Kardeş belediye yapacağız’’ dedi.

Toplantıya İYİ Parti 1. Bölge Teşkilat Başkanı Oğuz Hasar ve partililer katıldı.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KADIKÖY Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI