CHP'liler İmranlı İlçesi'ni ziyaret etti

CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gökan Zeybek ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile heyet Sivas İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl‘ı ziyaret ettiler .
 Tarih: 28-07-2021 16:20:00
CHP'liler İmranlı İlçesi'ni ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Merkezinin talimatıyla bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Sivas'a gelen heyet Sivas'ın İmranlı İlçesi ni ziyaret etti. 

CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gökan Zeybek ve  Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile heyet Sivas İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl‘ı   ziyaret ettiler .

CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gökan Zeybek ve  Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat  ve Beraberindekile Sivas İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl‘ı  Makamında ziyaret ettiler CHP Heyet daha sonra ilçede esnaf ziyareti gerçekleştirdiler .

CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gökan Zeybek '' Sivas İmranlı’da temaslarımıza devam ediyoruz. İmranlı Belediye Başkanımız Sn.Murat Açıl‘ı makamında ziyaret ettik. Sn. Başkan’a ve çalışma arkadaşlarına misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum.İmranlı Belediye Başkanlığı ziyaretimizin hemen ardından Sn. Başkan Murat Açıl, Besiktaş Belediye Başkanımız Sn.Rıza Akpolat ve heyetimiz ile birlikte İmranlı sokaklarına çıktık, İmranlı halkının ve esnafının sorunlarını dinledik.Sorunları biliyoruz, çözümlere sahibiz.Çözüm CHP’de.''dedi. 


Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Merkezinin talimatıyla  CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gökan Zeybek, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat , İBB Meclis Üyesi  Seyit Ali Aydoğmuş, İnan Güney ve Bahçelievler CHP İlçe Başkanı Özgür Çelik,Beşiktaş belediye meclis üyeleri  ile birlikte temaslarda bulunmak üzere  İmranlı'da çalışma yaptılar .
CUMHURHABER.COM 

Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI