CHP heyeti Sivas'a adeta çıkarma yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Merkezinin talimatıyla bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Sivasa gelen heyet çıkarma yaptı.
 Tarih: 27-07-2021 20:30:00
CHP heyeti Sivas'a adeta çıkarma yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Merkezinin talimatıyla bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Sivas'a gelen heyet çıkarma yaptı. 

CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gökan Zeybek ve  Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile heyet önce ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Sivas İl Başkanı Yılmaz Çoşkun ve il yönetimini ziyaret ettiler .


CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gökan Zeybek ve  Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat  ve Beraberindekile Sivas Valisi Salih Ayhan ,Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin,CHP Hafik İlçe Başkanı Azimet Savaş Kızgır, Divriği Belediye Başkanı Başkan Hakan Gök'ü Makamanlarında ziyaret ettiler .
CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gökan Zeybek '' Sivas Divriği Hüma Hatun Sokağı’ndayız. Sizlere bu sokağın çok güzel, özel ve belirleyici özelliğinden bahsedeceğim.Aşevinden tandıra, hayvansal gıda ürünlerinden kuru gıda ürünlerine kadar tam 12 dükkanın bulunduğu sokakta tüm dükkanların sahibi ve işletmecisi sadece ve sadece kadınlar.Divriği’nin tarihi ve kültürel dokusuna uygun olarak özenle hazırlanmış dükkanlarda müşterilerini ağırlayan ve birbirinden lezzetli ürünleri 7’den 70’e misafirlerine sunan Divriği’li kadınlar büyük bir alkışı hak ediyor.Yolunuz Sivas Divriği’ye düşerse Hüma Hatun Sokağı’nda sizi kadın emeğine destek vermeye davet ediyorum.'' dedi. 
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat '' İstanbul Mv. ve PM Üyemiz Gökan Zeybek  ve heyetimiz ile Sivas’ın Divriği İlçesinde İlçe Belediye Başkanı Hakan Gök ile bir araya geldik. Misafirperverlikleri için Sn. Başkan’a ve Sivas halkına teşekkür ediyorum.Toplumsal refah ve kalkınma için kadının rolü göz ardı edilemez. Kadın emeğinin en güzel örneklerinden birine Sivas’ın Divriği ilçesinde tanık oldum. Hüma Hatun Sokağı’nda sadece kadınlar esnaflık yapıyor, bu sayede ailelerine destek oluyorlar.Üretmenin mutluluğunu yaşayan 12 kadının istihdam ettiği Divriği Hüma Hatun Sokağı kültürel dokusuyla da ilgi görüyor. Yolunuz düşerse mutlaka ziyaret etmenizi ve kadın emeğine destek vermenizi tavsiye ediyorum.''dedi. 


Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Merkezinin talimatıyla  CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gökan Zeybek, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat , İBB Meclis Üyesi  Seyit Ali Aydoğmuş, İnan Güney ve Bahçelievler CHP İlçe Başkanı Özgür Çelik,Beşiktaş belediye meclis üyeleri  ile birlikte temaslarda bulunmak üzere Sivas'ta çalışma yaptılar .CUMHURHABER.COM

Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI