BAŞKAN ÇERKEZ ŞEHİT ANNELERİYLE BULUŞTU

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez ilçede ikamet eden şehit anneleri ve aileleriyle buluştu, Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Çerkez “Annelerimiz bizlerin baş tacıdır” dedi.
 Tarih: 12-05-2024 14:32:33
BAŞKAN ÇERKEZ ŞEHİT ANNELERİYLE BULUŞTU

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Anneler Günü’nde anlamlı bir buluşmaya imza attı. İlçede ikamet eden şehit anneleri ile Güngören Sosyal Tesislerinde organize edilen programda buluşan Başkan Çerkez “ Yaşamın her anında karşılık beklemeden seven, koruyan, yönlendiren ve hayatını ona göre şekillendiren en değerli varlıktır anne.  Başta vatanımız uğruna evlatlarını feda eden kıymetli şehit annelerimiz olmak üzere başlarımızın tacı değerli annelerimizin ve kalbinde anne şefkati taşıyan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü gönülden tebrik ediyor, ebediyete irtihal eden annelerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.    

TOGG 7/24 emrinizde

Şehit aileleri ile sohbet eden Başkan Çerkez, “ Milletin olanı milletimizin hizmetine sunduk. Göreve geldiğimiz ilk günlerde şehit ve gazilerimizin 1. dereceden yakınlarının kabir ziyareti, düğün nişan organizasyonları ve hastane gibi çeşitli ihtiyaçlarında kullanılmak üzere envanterimizde bulunan TOGG’u tahsis ettik. Şehit ve gazi ailelerimizle birebir ilgilenmesi için mesai arkadaşlarımızı görevlendirdik. Her zaman yanınızda olacağız. Bir telefon kadar yakınız, “dedi.

Organizasyon boyunca ailelerle tek tek sohbet edip, her zaman yanlarında olduğunu belirten Başkan Çerkez, günün anısına annelere bayrak ve fular hediye etti.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÇEKMEKÖY Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI